Munskydd basic

Våra munskydd basic, som kan beställas från fem exemplar, är inte klassade som personlig skyddsutrustning och inte heller som medicinsk utrustning, men är däremot en utmärkt produkt för att skydda dig och dina medarbetare.

  • Tyg i ett skikt
  • Renad med ozon
  • Tillverkad och förpackad i Italien
Upptäck mer!
zoom icon
zoom icon
zoom icon

De skräddarsydda munskydden från Pixartprinting

Munskyddet är en produkt som, tyvärr, har blivit en del av vår vardag. I denna svåra tid är din och dina nära och käras säkerhet viktigast av allt. Därför har vi på Pixartprinting bestämt sig för att använda våra trycktekniker för att tillverka skräddarsydda munskydd i tyg. Du har möjligheten att trycka loggan för din verksamhet eller organisation, eller annan grafik ad hoc, på ytan på munskydden i 100 % polyester, som är tvättbara i tvättmaskin och kan återanvändas.

Vi vill framhålla att det inte handlar om en godkänd personlig skyddsutrustning och inte heller medicinsk utrustning, utan istället om en skyddande produkt för allmänheten. Den kan tvättas i tvättmaskin på 60 grader och renad med ozon genom en kvävebehandling innan den paketeras.

Du har nu möjligheten att beställa dina nya skräddarsydda munskydd genom några klick på denna sida: välj önskade konfigureringar och hur många du vill beställa. Du kommer att få din produkt direkt till kontoret (eller till ditt hem), tack vare snabba och punktliga transporter.

Anpassning online av munskydden i tyg

Att skräddarsy munskydden i tyg går snabbt och lätt. Du kan välja de alternativ som passar dina behov allra bäst genom några få klick:

  1. Grafik: du har möjligheten att välja något av våra förkonfigurerade grafikalternativ eller så kan du välja “Anpassningsbar” för att trycka en grafik som du tagit fram ad hoc på munskyddet, som t.ex. loggan för ditt företag eller organisation. I detta fall rekommenderar vi att du laddar ner mallen från hemsidan, i vilken du hittar alla instruktioner från våra experter för en korrekt inställning av din tryckfil.
  2. Antal: när du är klar med anpassningen väljer du antal för att sedan gå vidare till gratisofferten, som genereras automatiskt efter konfigureringen.

Vår kundtjänst finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella frågor och problem.

Pixartprintings bidrag i kampen mot Covid-19

Vi kommer att donera de första 20 000 skräddarsydda munskydden till civilförsvarsmyndigheten och kommer därefter att reservera en del av tillverkningen till behövande organisationer, utan någon som helst vinst. Vi är dock alltid redo att ta emot din beställning.

Dessutom har vi på vår hemsida skapat en ny avdelning som vi kallar "Coronaviruskrisen", där vi har lagt in produkter som skapats för att hjälpa yrkesverksamma och företag i deras dagliga kamp för att skydda kunder och medarbetare! Upptäck de som passar dina behov bäst och beställ dem med några få klick!

Håller du på att organisera ett initiativ kopplat till Covid-19-krisen som vi kan stödja med vår tryckeritjänst? Kontakta custom.solutions@pixartprinting.com.