Munskydd med Trumask™-filter: återanvändbart, bekvämt och anpassningsbart

Munskyddet är en accessoar som vi måste bära under kommande månader, tills risken att smittas av Covid-19 är minimerad. Den är redan idag nödvändig att använda vid nästan alla våra vardagliga sysslor utanför hemmet: pendling till jobbet, handling i mataffären eller under promenaden i parken. Munskyddet hjälper till att skydda vår egen och andras hälsa.

Av just denna anledning är det viktigt att kunna förlita sig på en säker och bekväm produkt, som kan skydda oss på vägen mot den vardag som vi varit tvungna att lämna under denna svåra tid. Munskyddet med Trumask™-filter är framtaget för att ge dig en högkvalitativ produkt, som är effektiv och lämplig även vid långvarig användning. Den är utrustad med ett integrerat filter, är vattenavvisande och har en filtreringseffektivitet på 90 %.

Du har möjlighet att skräddarsy ditt nya filtrerande munskydd för att skapa en unik och originell produkt. Du gör detta genom några få klick på denna sida. När du är klar med produktkonfigureringen kan du skicka din beställning och få ditt munskydd direkt hem med snabba och punktliga leveranser.

Varför välja de nya munskydden med Trumask™-filter?

Det filtrerande munskyddet Trumask™ är bekvämt och lätt, och lämpar sig för långvarig hudkontakt. Det har en ergonomisk design och är tillverkat med kvalitetsmaterial.

Det filtrerande flerskiktsmaterialet skyddar mot föroreningarna och smittämnen i luften:

  1. Det första och invändiga lagret i 100 % polyester är certifierat för långvarig hudkontakt. Lätt och med andningsförmåga.
  2. Det andra filtrerande lagret är vattenavvisande i 100 % polypropen. Filtret garanterar en effektiv filtreringseffektivitet på över 90 % i upp till 25 tvättar. Filtret i munskyddet Trumask™ är tunt och lätt, men ändå effektivt. Det gör det lättare att andas igenom även vid långvarig användning.
  3. Det tredje och utvändiga lagret i 100 % polyester är vattenavvisande och skrynkelfritt.

Munskyddet kan tvättas och desinficeras med ett neutralt tvättmedel. Kan även tvättas i maskin i upp till 60 grader.

Dessutom är det filtrerade munskyddet utrustat med bekväma justerbara snören, som gör att det sitter bekvämt och säkert på ansiktet: Det finns i 2 olika storlekar för hela familjen.

  • Vuxenstorlek L: 24 x 14.8 cm.
  • Vuxenstorlek M: 21.8 x 12.5 cm.

Skräddarsy ditt nya munskydd med filter: välj den stil som passar dig!

Hos Pixartprinting är ledordet “skräddarsytt”. Våra nya munskydd med Trumask™-filter finns i flera olika färger och mönster. Du kan välja mellan över 270 olika utformningar, för att skapa din egen originella stil och matcha munskyddet med dina kläder.

Du har även möjlighet att skapa ett unikt munskydd genom att trycka din företagslogga på det med dina färger, och du kan även välja att endast beställa ett exemplar!

Hur bär man det nya munskyddet Trumask™?

Tvätta munskyddet för hand eller i maskin innan du använder det för första gången. När munskyddet är rent tar du enkelt på det på ansiktet med hjälp av de reglerbara snörena, och får en perfekt passform tack vare näsbryggan och förstärkningssömmarna.

Pixartprintings bidrag i kampen mot Covid-19

Även under denna svåra tid finns Pixartprinting här för dig. Vi ställer vårt engagemang och de senaste tryckteknikerna till samhällets förfogande för att ta fram användbara och effektiva produkter som behövs inom olika institutioner, företag och organisationer för att vinna kampen mot Covid-19. Vi har skapat en avdelning kallad "Coronavirus akut" på vår webbsida, där vi har samlat våra bästa idéer för att hjälpa dig i detta nödläge.

Håller du på att organisera ett initiativ kopplat till Covid-19-krisen som vi kan stödja med vår tryckeritjänst? Kontakta custom.solutions@pixartprinting.com.

Trumask™: era vanligaste frågor

  • Är Trumask™-munskydden effektiva? Trumask™ har en filtreringseffektivitet på över 90 %. Det är utrustat med ett integrerat vattenavvisande filter i nanofiber, som blockerar en stor del av de föroreningar och smittämnen som finns i luften. Filtreringssystemet med tre skikt ger optimal andningsförmåga och gör att munskyddet går bra att använda även under årets varmaste månader.
  • Kan Trumask™ återanvändas? Trumask™ kan tvättas i tvättmaskin i upp till 60 grader och återanvändas flera gånger. Det vattenavvisande filtret förlorar inte sin effektivitet genom tvätt medan det utvändiga och den invändiga skiktet desinficeras.
  • Kan Trumask™-munskydden skräddarsys? Trumask™ finns i 270 förkonfigurerade mönster och kan även skräddarsys med din originella grafik. Vi använder oss av de bästa teknikerna för tygtryck i högupplöst kvalitet, med starka och klara färger och tydliga detaljer.
  • I vilka storlekar finns Trumask™? Vuxen Large (24 x 14.8 cm), vuxen Medium (21.8 x 12.5 cm). Alla munskydd är utrustade med bekväma och justerbara snören och näsbrygga, för en perfekt och bekväm passform.
  • Av vilka material är Trumask™-munskydden tillverkade? Trumask™ består av tre tygskikt. Det första skiktet i 100 % polyester är vattenavvisande, elastiskt och skrynkelfritt. Det är dessutom ett mycket tryckvänligt material. Det andra skiktet i nanofiber som har filtrerande egenskaper och är vattenavvisande, garanterar en filtreringseffektivitet på 90 % i upp till 25 tvättar. Det tredje skiktet, det invändiga, är tillverkat i 100 % polyester för långvarig hudkontakt. Det är mjukt och lätt och har en hög andningsförmåga.