You are on the .se domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs. As of 21st July, if you wish to have items shipped to the UK, you need to place your order at www.pixartprinting.co.uk.
ENGLISH(EU)
CLOSE
trumask™

in stock

- +
Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjligheten att dra nytta av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Det är bara att skriva in din PROMOCODE i den angivna rutan och klicka på "Aktivera" för att beräkna den nya ordersumman.

Kampanjkoden kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting-konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att vara registrerad hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad om nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök att logga in igen och ange koden på nytt, eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
PROMO
Nettopris
Totalt inklusive moms
Professionell filkontroll
Freereprint
Moms
Få en offert
Du kan ladda upp den eller skapa den även efter att du har avslutat beställningen.
Produkten klassas varken som personlig skyddsutrustning eller medicinsk utrustning.
INTEGRERAT VATTENAVVISANDE FILTER
trumask™ har ett internt filter av nanofiber som säkerställer effektiv filtrering av bakterier (BFE) (över 90 %).
TVÄTTBART OCH ÅTERANVÄNDBART
Kasta inte trumask™ efter att du har använt den. Den kan tvättas (i upp till 60°) och återanvändas flera gånger.
270 DESIGNER OCH ANPASSNINGSBARA
Skriv ut din egen grafik eller välj mellan fler än 270 designer.
Storlek L, M och S
Tack vare de två justerbara banden och tre olika storlekar finns det en trumask™ för alla ansiktsstorlekar och ansiktsformer. Dessutom gör sömmen på den nedre delen att munskyddet sitter perfekt på hakan.
Över 90 % filtreringseffektivitet
Filtreringssystemet med tre lager i ger hög filtreringseffektivitet och garanterar samtidigt maximal andningsförmåga.
- + 90 % filtreringseffektivitet
- Hög andningsförmåga och bekvämlighet
- Vattenavvisande

Ladda ner testrapporten för det filtrerande materialet
Stilig eller sportig? Din stil är unik
Vilken still gillar du bäst? Du kan anpassa ditt munskydds färg, form, mönster och motiv. Välj mellan 270 designer. Om du inte hittar något som passar dig kan du ladda upp din egen design och anpassa din trumask™ (du behöver inte köpa fler än en om du inte vill).
Perfekt passform, optimal komfort
Det inre skiktet är certifierat för långvarig hudkontakt och är extremt lätt och mycket bra andningsförmåga. Använd det när du går till affären varje dag, på promenaden, på platser där det är mycket människor eller på kontor och andra platser inomhus.
För hela familjen
trumask™ finns dessutom i tre storlekar och med tillbehör som säkerställer bästa möjliga anpassningsbarhet för alla ansiktsformer: reglerbara snören som fästs bakom öronen, en svart bård som håller munskyddet spänt och en flexibel näsbrygga som fäster bra på näsan. Och tack vare sömmen på den nedre delen sitter munskyddet perfekt på hakan.
Tvättbart och ekologiskt
trumask™ är framtaget för att hålla länge, tack vare tre lager tyg av högsta kvalitet. Dessutom gör den höga kvaliteten, som förstärkningskanten längs hela omkretsen, att det är mycket slitstarkt. Det är även ekologiskt, eftersom det kan återanvändas upp till 25 gånger utan att dess filtreringsförmåga försämras, vilket gör att det inte behöver kastas efter varje användning.
Skapa din egen design, snabbt och enkelt
Du kan snabbt och enkelt anpassa ditt munskydd: Om du redan har en logotyp eller bild eller har skapat en grafisk fil med vår mall laddar du ned den som PDF eller JPG. Du kan se en förhandsgranskning direkt. Du kan också byta ut den om du vill (detta måste du i så fall göra inom 1 timme).
Produkten klassas varken som personlig skyddsutrustning eller medicinsk utrustning.
Sammansättning
trumask™ har tre textilskikt:
Det första yttre vattenavvisande skiktet
100 % polyester (180 g), vattenavvisande, elastiskt och skrynkelfritt.
andra filtrerande och vattenavvisande skiktet
består av 100 % polypropylen integrerat med nanofiber. Det filtrerande skiktet garanterar en filtreringseffektivitet på 90 % i upp till 25 tvättar.
tredje skiktet som är i kontakt med huden
består av 100 % polyester (78 gr.) och är certifierat för långvarig hudkontakt. Textilen säkerställer maximal andningsförmåga och lätthet.
Storlekar och mått
Räkna med +/- 10 mm avvikelse för angivna mått.
Användning
Användningsinstruktioner
Tvätta trumask™ för hand eller i tvättmaskin innan första användning. Munskyddet kan tvättas i en temperatur på max 60°. Använd ett skonsamt tvättmedel. Låt lufttorka eller torka på låg temperatur i torktumlaren. Får ej strykas.
Ladda ner mallen / Visa instruktionerna

Är du klar med produktanpassningen?

Bekräfta din beställning, fortsätt till betalning och ladda sedan upp din fil.

Våra mallar och instruktioner kan hjälpa dig när du laddar upp en korrekt tryckfil med det program du valt. Om du ändå skulle få problem vid uppladdningen, vänligen kontakta vår kundtjänst, som gärna hjälper dig att förbereda filen så att du kan få dina skräddarsydda produkter – precis som du vill ha dem!

trumask™-omdömen insamlade av reevoo
Verifierade recensioner av trumask™

av 10 möjliga

1 omdöme

Kvalitet i förhållande till pris
Övergripande bedömning
Betyg 10.0 ut av 10 baserat på 1 omdöme
Sortera enligt:
av 10 möjliga

Elisabeth

Enköping SE
+
Utmärkt passform, bekväm, lätt att få att sitta bra i ansiktet, trevligt att man kan välja mönster, på så sätt ser den mer ut som ett klädesplagg än som en sjukvårdsprodukt.
Den är ju givetvis inte en N95, det förstår ju alla, men den erbjuder ändå ett avsevärt bättre skydd för bäraren och användaren än ingen mask alls, eller ett sladdrigt "tandläkarmunskydd"
Bekräftat köp: 12 november 2020
Publicerad den: 16 november 2020

Munskydd med Trumask™-filter: återanvändbart, bekvämt och anpassningsbart

Munskyddet är en accessoar som vi måste bära under kommande månader, tills risken att smittas av Covid-19 är minimerad. Den är redan idag nödvändig att använda vid nästan alla våra vardagliga sysslor utanför hemmet: pendling till jobbet, handling i mataffären eller under promenaden i parken. Munskyddet hjälper till att skydda vår egen och andras hälsa.

Av just denna anledning är det viktigt att kunna förlita sig på en säker och bekväm produkt, som kan skydda oss på vägen mot den vardag som vi varit tvungna att lämna under denna svåra tid. Munskyddet med Trumask™-filter är framtaget för att ge dig en högkvalitativ produkt, som är effektiv och lämplig även vid långvarig användning. Den är utrustad med ett integrerat filter, är vattenavvisande och har en filtreringseffektivitet på 90 %.

Du har möjlighet att skräddarsy ditt nya filtrerande munskydd för att skapa en unik och originell produkt. Du gör detta genom några få klick på denna sida. När du är klar med produktkonfigureringen kan du skicka din beställning och få ditt munskydd direkt hem med snabba och punktliga leveranser.

Varför välja de nya munskydden med Trumask™-filter?

Det filtrerande munskyddet Trumask™ är bekvämt och lätt, och lämpar sig för långvarig hudkontakt. Det har en ergonomisk design och är tillverkat med kvalitetsmaterial.

Det filtrerande flerskiktsmaterialet skyddar mot föroreningarna och smittämnen i luften:

 1. Det första och invändiga lagret i 100 % polyester är certifierat för långvarig hudkontakt. Lätt och med andningsförmåga.
 2. Det andra filtrerande lagret är vattenavvisande i 100 % polypropen. Filtret garanterar en effektiv filtreringseffektivitet på över 90 % i upp till 25 tvättar. Filtret i munskyddet Trumask™ är tunt och lätt, men ändå effektivt. Det gör det lättare att andas igenom även vid långvarig användning.
 3. Det tredje och utvändiga lagret i 100 % polyester är vattenavvisande och skrynkelfritt.

Munskyddet kan tvättas och desinficeras med ett neutralt tvättmedel. Kan även tvättas i maskin i upp till 60 grader.

Dessutom är det filtrerade munskyddet utrustat med bekväma justerbara snören, som gör att det sitter bekvämt och säkert på ansiktet: Det finns i tre olika storlekar för hela familjen.

 • Vuxenstorlek L: 24 x 14.8 cm.
 • Vuxenstorlek M: 21.8 x 12.5 cm.
 • Barnstorlek S: 19 x 11.9 cm.

Skräddarsy ditt nya munskydd med filter: välj den stil som passar dig!

Hos Pixartprinting är ledordet “skräddarsytt”. Våra nya munskydd med Trumask™-filter finns i flera olika färger och mönster. Du kan välja mellan över 270 olika utformningar, för att skapa din egen originella stil och matcha munskyddet med dina kläder.

Du har även möjlighet att skapa ett unikt munskydd genom att trycka din företagslogga på det med dina färger, och du kan även välja att endast beställa ett exemplar!

Hur bär man det nya munskyddet Trumask™?

Tvätta munskyddet för hand eller i maskin innan du använder det för första gången. När munskyddet är rent tar du enkelt på det på ansiktet med hjälp av de reglerbara snörena, och får en perfekt passform tack vare näsbryggan och förstärkningssömmarna.

Pixartprintings bidrag i kampen mot Covid-19

Även under denna svåra tid finns Pixartprinting här för dig. Vi ställer vårt engagemang och de senaste tryckteknikerna till samhällets förfogande för att ta fram användbara och effektiva produkter som behövs inom olika institutioner, företag och organisationer för att vinna kampen mot Covid-19. Vi har skapat en avdelning kallad "Coronavirus akut" på vår webbsida, där vi har samlat våra bästa idéer för att hjälpa dig i detta nödläge.

Håller du på att organisera ett initiativ kopplat till Covid-19-krisen som vi kan stödja med vår tryckeritjänst? Kontakta custom.solutions@pixartprinting.com.

Trumask™: era vanligaste frågor

 • Är Trumask™-munskydden effektiva? Trumask™ har en filtreringseffektivitet på över 90 %. Det är utrustat med ett integrerat vattenavvisande filter i nanofiber, som blockerar en stor del av de föroreningar och smittämnen som finns i luften. Filtreringssystemet med tre skikt ger optimal andningsförmåga och gör att munskyddet går bra att använda även under årets varmaste månader.
 • Kan Trumask™ återanvändas? Trumask™ kan tvättas i tvättmaskin i upp till 60 grader och återanvändas flera gånger. Det vattenavvisande filtret förlorar inte sin effektivitet genom tvätt medan det utvändiga och den invändiga skiktet desinficeras.
 • Kan Trumask™-munskydden skräddarsys? Trumask™ finns i 270 förkonfigurerade mönster och kan även skräddarsys med din originella grafik. Vi använder oss av de bästa teknikerna för tygtryck i högupplöst kvalitet, med starka och klara färger och tydliga detaljer.
 • I vilka storlekar finns Trumask™? Trumask™ är ett munskydd med filter som passar hela familjen: Vuxen Large (24 x 14.8 cm), vuxen Medium (21.8 x 12.5 cm) och barn Small (19 x 11.9 cm). Alla munskydd är utrustade med bekväma och justerbara snören och näsbrygga, för en perfekt och bekväm passform.
 • Av vilka material är Trumask™-munskydden tillverkade? Trumask™ består av tre tygskikt. Det första skiktet i 100 % polyester är vattenavvisande, elastiskt och skrynkelfritt. Det är dessutom ett mycket tryckvänligt material. Det andra skiktet i nanofiber som har filtrerande egenskaper och är vattenavvisande, garanterar en filtreringseffektivitet på 90 % i upp till 25 tvättar. Det tredje skiktet, det invändiga, är tillverkat i 100 % polyester för långvarig hudkontakt. Det är mjukt och lätt och har en hög andningsförmåga.
Vi lägger till produkterna i din varukorg
Arbete

Hej! Du har sparade produkter i varukorgen. Vad vill du göra?

Produkterna är tillagda! Leveransdatumen har uppdaterats Gå till kundvagnen