Pixartprinting vill skicka uppdateringar om kampanjer och nyheter till dig.

Ninja Mask™ trippelskydd: de tvättbara och återanvändningsbara munskydden från Pixartprinting

Ninja Mask™ trippelskydd är det nya tvättbara och återanvändningsbara munskyddet från Pixartprinting, tillverkat med flerskiktsteknik med hög filtreringseffektivitet. Ninja Mask™ trippelskydd består av ett lättviktsmaterial i tre skikt med hög andningsförmåga, även under sommarmånaderna. Mellanskiktet, i vattenavvisande tyg och integrerade nanofiber, garanterar en filtreringseffektivitet på 90 %. Munskyddet finns i många olika förkonfigurerade mönster, men kan även skräddarsys med en grafik ad hoc! De tvättbara och återanvändbara munskydden Ninja Mask™ trippelskydd kan tvättas även i tvättmaskin på upp till 60 grader och passar hela familjen. De finns i tre olika storlekar: Large och medium för vuxna och small för barn. De Justerbara banden och den flexibla näsbryggan gör det lätt att få masken att passa på ansiktet. Du kan känna sig trygg och säker med detta skydd, som är bekvämt och kan bäras under längre tid. Glöm inte att våra munskydd Ninja Mask™ trippelskikt inte klassas som personlig skyddsutrustning eller medicinsk utrustning. De kan användas i din vardag för att ge ett extra skydd både för dig och personer i din närhet.

Multiskiktstekniken hos våra tvättbara munskydd Ninja Mask™ trippelskikt

Munskyddet Ninja Mask™ trippelskikt består av tre tyglager:

  • Ytterskikt i 100 % polyester: brandsäkert, elastiskt och skrynkelfritt.
  • Mellanskikt 100 % polyproylen integrerat med nanofiber och en filtreringseffektivitet på 90 %.
  • Invändigt skikt i 100 % polyester: lätt och med andningsförmåga, lämpligt för långvarig hudkontakt.

Våra tvättbara och återanvändbara munskydd har tagits fram för långvarig användning så att du ska kunna göra dina vardagliga sysslor på ett tryggt och säkert sätt. De är lämpliga för daglig användning även under längre tid: du kan använda dem när du pendlar till jobbet, går in i butiker och mataffärer och vid alla tillfällen då du måste dela ett begränsat utrymme med andra personer.

Anpassningsmöjligheterna för de återanvändbara munskydden Ninja Mask™ trippelskikt

Du kan välja mellan över 150 olika mönster (färger och grafik), men har även möjligheten att skräddarsy ditt munskydd med en grafik ad hoc, som t.ex. loggan för ditt företag eller organisation. Genom att använda detta originella och varumärkesanpassade munskydd ser du till att du och dina medarbetare blir omedelbart igenkända.

Hur använder och rengör man munskyddet?

Innan du använder ditt nya återanvändbara munskydd för första gången ska det tvättas för hand eller i tvättmaskin på max 60 grader med ett skonsamt tvättmedel. Vi rekommenderar att du torkar det utomhus eller i torktumlare på låg värme. Strykes ej.

När det har tvättats kan munskyddet användas på nytt. Tvätta händerna noga och placera munskyddet över näsa och mun. Fäst de justerbara banden bakom öronen och justera så att munskyddet sitter ordentligt på ansiktet genom att anpassa den flexibla näsbryggan. Justera fästbanden så att munskyddet sitter korrekt. Avtagning: tvätta händerna noga och avlägsna munskyddet genom att trä av banden som sitter bakom öronen. Tvätta därefter händerna noga.