PIXARTPRINTING LOGO CONTEST

VI tar emot och trycker över 8000 grafiska projekt om dagen, men vi behöver hjälp, från dig! För första gången vill vi på Pixartprinting göra dig delaktig i ett av våra projekt: ett nytt logotypeförslag.

Slutdatum är 1 september 2016.

KREATIVITETSSPRUTAN ÄR DU

Vi vill ha en logotypeidé som speglar våra värderingar och letar därför efter grafiker och kreativa personer som har originella idéer att dela med sig av. Är du personen vi letar efter? Delta i vår tävling!

LADDA UPP DITT BIDRAG

Skicka in din bästa idé och berätta hur den uppstod. Vad inspirerade dig och vad påverkade skapandet? Vi vill veta allt för att på bästa sätt kunna greppa hela konceptet

VINN 5000 €

Den bästa logotypeidén kommer att belönas med 5000 €, utöver möjligheten att utveckla idén tillsammans med Pixartprinting Ditt deltagande i tävlingen kommer att belönas med en kampanjkod* med 50 % rabatt på din nästa beställning hos Pixartprinting.

*Kampanjkoden ger dig 50 % rabatt, som kan utnyttjas på en enskild bearbetning till ett värde av max 200 € (eller motsvarande i annan valuta) och användas på samtliga produkter från vår katalog till och med 30/9-16. Kampanjkoden kan inte överlåtas och delas endast ut till deltagare som innehar ett aktivt konto fram till kampanjens slutdatum. Vid kampanjens slut, efter den 1/9-16, kommer Zooppa att kontakta deltagarna för att meddela kampanjkoden.

LÄS BESKRIVNINGEN

Vill du veta mer? Läs den detaljerade tävlingsbeskrivningen med all information.

Tävlingens slutdatum är den 1 september 2016.

DELTA NU

Inga oklarheter? Ladda upp din idé och få 50 % rabatt på din nästa beställning hos Pixartprinting.

Du kan skicka in ditt bidrag fram till 1 september 2016.

PIXARTPRINTING LOGO CONTEST

VI VILL HA SPÄNNING!

Startdatum: 27 juni 2016 kl. 15.00 (GMT+1)

Slutdatum: 1 september 2016 kl. 15.00 (GMT+1)

OBS: De uppladdade grafiska projekten kan endast ses av kunden. Rättigheterna till samtliga icke-vinnande loggor fortsätter att tillhöra loggornas skapare.

VAD HANDLAR DET OM?

Sedan hela sexton år tillbaka levererar Pixartprinting tryckeritjänster via onlinebutik till tusentals nöjda kunder. Varje dag laddas över 8000 projekt upp på vår plattform för att tryckas på olika underlag och sedan skickas över hela Europa, och nu även till USA.
Pixartprinting har aldrig slutat växa, utvecklas och förbättra sig för att hela tiden ligga steget före, och det är i denna anda som denna tävling uppstod. För första gången vänder vi oss till det enorma nätverk av grafiker och kreativa personer som sedan åratal fortsätter att välja Pixartprinting.

VAD LETAR VI EFTER?

Vi letar efter en idé som kan bli grunden till en ny logga som, förutom att ligga i tiden, speglar Pixartprintings utmärkande egenskaper och ständiga utveckling. Allt börjar med ett förslag. Du behöver inte nödvändigtvis presentera ett färdigt projekt, det vi letar efter är en idé till en logga.
Du kan delta även med en enkel skiss, men kan självklart även bifoga samtliga grafiska material som behövs för att vi ska kunna överväga din idés kreativa potential. Beskriv gärna hur du fick idén till ditt förslag och/​eller lämna några exempel på variationer och inspirationskällor, det är för oss mycket intressantare än loggan i sig.
Den vinnande idén kommer att ligga till grund för skapandet av Pixartprintings nya logotype.

FÖRETAGET

Pixartprinting, som grundades 1994 av Matteo Rigamonti, är ett företag som specialiserat sig inom onlinebaserade tryckeritjänster för småformat (tidningar, kataloger, vykort, dekaler, etiketter, broschyrer etc.), storformat (banderoller, affischer, displayer etc.), förpackningar, tyger och mycket mer. Pixartprinting har över 500 anställda, cirka 250 000 aktiva kunder i hela Europa och genomför i genomsnitt 8000 bearbetningar om dagen. Produktionen ligger vid huvudkontoret i Quarto D'Altino (VE). Tack vare sin ultramoderna maskinpark som saknar motstycke i Europa, kan snabba leveranser garanteras både i Italien och utomlands. Den höga kvaliteten återspeglas även i en effektiv och lyhörd kundtjänst på kundens modersmål. Pixartprinting ägs till 96 % av Cimpress, världsledande inom tryckeritjänster online.

FÖRETAGSVÄRDEN

Företagsfilosofi: respekt för människor och miljö, kollektivt och oumbärligt värde för alla sorters samarbeten och initiativ.
Företagsvärden: innovation, kvalitet, konkurrenskraft, teknisk framkant.

SYFTE

Där det finns ett projekt att marknadsföra finns det behov av tryckeritjänster, på alla sorters material och i alla möjliga format. Detta gäller alla, både privatpersoner och företag.

TEKNISKA KRAV

Du kan ladda upp din logotypeidé i jpg, tiff och pdf. Du kan ladda upp din logotypeidé i jpg, tiff och pdf. Du kan välja att bifoga så mycket extra material du vill, grafiskt eller textbaserat, som kan ligga till grund för vår förståelse av ditt projekts kreativa potential.

De uppladdade projekten måste vara opublicerade originalarbeten.

Om du vill bifoga exempelbilder till din projektbeskrivning, t.ex. för en presskampanj eller olika applikationsförslag, kan du använda dig av stockbilder (med watermark), då de endast används för internt bruk för att vi ska kunna utvärdera projektet och greppa ditt förslag på djupet.

Filerna som laddats på Zooppa får inte innehålla något som kan leda till identifiering av upphovsman. Filer som avslöjar upphovsman kommer inte att överföras av Zooppa till kunden.

Vinnaren kan komma att ombes samarbeta med Pixartprinting för att färdigställa projektet (med en budget som eventuellt kommer att fastställas tillsammans med upphovsmannen).

Instruktioner gällande uppladdning: en förhandsvisningsbild (i formaten jpeg, png eller gif) ska laddas upp i första uppladdningssteget. I det andra steget är det möjligt att ladda upp ytterligare material (presentationer, bilder, applikationer) i formatet .zip.

KOM IHÅG: Din idé kommer endast att utvärderas av Pixartprinting och kommer inte i något steg att delas med tredje part.

TILLGÄNGLIGT MATERIAL

Använd vår webbplats www.pixartprinting.sesom referens till dina idéer och efterforskningar.
Där hittar du all information om vilka vi är och vilka vi vill vara.
Du kommer inte att få tillgång till vektorn eller någon typ av referens till den aktuella loggan som skulle kunna påverka ditt projekt, vi är redo för något nytt och oväntat!

KREATIVITETSMÅL

Den vinnande logotypeidén kan komma att utvecklas av företagets egna kreativitetsteam eller tillsammans med vinnaren/​upphovsmannen (med en budget som eventuellt kommer att fastställas i samråd med logotypens upphovsman).
De uppladdade grafiska projekten kan endast ses av kunden. Rättigheterna till samtliga icke-vinnande loggor fortsätter att tillhöra loggornas skapare.

ERSÄTTNING

Bland samtliga inskickade bidrag kommer Pixartprinting, utan utomstående påverkan, att välja ut en vinnare som kommer att belönas med en bruttoersättning på 5000 €**.

Dessutom kommer samtliga deltagare om laddar upp ett projekt att belönas med 50 % rabatt på nästa beställning hos Pixartprinting.

**25 % skatt appliceras på bruttoersättningen.

VIKTIGT

För att kunna delta i detta projekt på Zooppa måste denna presentation och samtliga tävlingsregler och villkor respekteras och följas.

Det går inte att delta i denna tävling med symboler, loggor eller bilder som köpts med licens från stocksidor. Allt innehåll som laddas upp måste vara originalversioner.

När du laddar upp ett projekt på Zooppa samtycker du till att äga samtliga rättigheter och att inte bryta mot upphovsrätten. Överträdelse innebär diskvalificering, ladda därför endast upp material som du är upphovsman till.

För varje projekt som du laddar upp måste du fylla i dokumentet Intyg om upphovsrätt och ladda upp det på Zooppa i samma moment som du laddar upp ditt förslag.

Upphovsmannen till det vinnande förslaget kommer att ombes tillhandahålla projektets källfil samt överlåtande av exklusiv användarlicens för online- och offlinekanaler.

Har du frågor eller funderingar gällande tävlingen kan du besöka tävlingsforumet eller skriva direkt till teamet på Zooppa Italia: zooppa.ita@zooppa.com

DELTA NU

Inga oklarheter? Ladda upp din idé och få 50 % rabatt på din nästa beställning hos Pixartprinting.

Du kan skicka in ditt bidrag fram till 1 september 2016.