'Ta dig över tröskeln' är nu avslutad
Under hela maj månad har vi belönat dina köp med rabattkuponger, men erbjudandena på pixartprinting.se fortsätter. PASSA PÅ >
*VILLKOR OCH BESTÄMMELSER FÖR KAMPANJEN "TA DIG ÖVER TRÖSKELN"
För varje beställning som överstiger eller är lika med 150 €, genomförd mellan den 7/​5-18 och 31/​5-18, får du en rabattkupong med varierande värde baserat på det slutliga försäljningspriset exklusive moms. Rabattkupongen är giltig i 30 dagar från dagen för utfärdandet (med undantag för rabattkuponger utfärdade under juni 2018 som är giltiga t.o.m. 30/​6-18) och kan användas på samtliga produkter i hela katalogen; den har inget kontantvärde, kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter och kan inte tillämpas på tidigare inköpta varor (tidigare köp kan inte erhålla justeringar). Maxbelopp per rabattkupong är 200,00 €. I de fall nettobeloppet för den bearbetning för vilken rabatten utnyttjas är mindre eller lika högt som rabattkupongens belopp, krävs en betalning på 1 €.
Du får en rabattkupong endast för betalningar som gjorts med kreditkort, Paypal, Sofort / Klarna och banköverföring (bonifico bancario).
Pixartprinting förbehåller sig rätten att när som helst avsluta eller ändra kampanjen.

UTRÄKNING AV RABATTKUPONGEN
Värdet på rabattkupongen baseras på det slutliga försäljningspriset, och beräknas procentuellt utifrån den nivå det totala köpbeloppet hamnar på, enligt nedanstående tabell. Det slutliga försäljningspriset utgörs av det faktiska belopp som betalas av kunden efter samtliga eventuella rabatter, exklusive moms eller andra liknande skatter och andra avgifter som anges separat från produktens försäljningspris.
Det finns ingen gräns för hur många rabattkuponger du får samla på dig dagligen, vid varje beställning som hamnar inom en av nivåerna som anges i tabellen genereras en unik rabattkod för kunden att använda på en framtida bearbetning. Vid annullering av beställning genereras ingen rabattkod.
KÖPBELOPP RABATTKUPONG
+ 150 € 5 %
+ 250 € 10 %
+500 € 20 %
FÖRSÄNDELSE AV RABATTKODEN
Rabattkoden skickas via e-post till kunden (den e-postadress som angivits på kundens egen sida) dagen efter avsändande av åtminstone en av beställningens bearbetningar och aldrig innan full betalning via ovannämnda metoder mottagits.

ANVÄNDNING AV RABATTKODEN
Rabattkoden kan användas efter mottagandet av e-postbekräftelsen, inte nödvändigtvis på nästkommande beställning.
För att använda rabattkoden loggar du in på din sida och anger rabattkoden i fältet "kampanjkod" under offert-/förhandsvisningsstadiet. Efter att du klickat på AKTIVERA, kommer det rabatterade priset att visas. Rabattkoden kommer att aktiveras för samtliga valbara leveransdatum. När rabattkoden väl utnyttjats kan den inte användas för kommande bearbetningar. Om rabattkodens värde överskrider beloppet för beställningen anses hela rabatten vara fullt utnyttjad och kan inte användas för nästkommande beställningar.

KUNDTJÄNST
Vid problem eller frågor ber vi dig kontakta vår kundtjänst.