TA DIG ÖVER TRÖSKELN!
Kampanjen 'Ta dig över tröskeln' är nu slut. Men Pixartprintings kampanjer slutar inte här.
UPPTÄCK >
*VILLKOR FÖR KAMPANJEN 'TA DIG ÖVER TRÖSKELN'
För varje beställning som överstiger eller är lika med 100 €, genomförd från den 2/5-17 till 31/5-17, kommer du att motta en rabattkupong med varierande värde baserat på det slutliga försäljningspriset exklusive moms och frakt. Rabattkupongen är giltig i 30 dagar från dagen för utfärdandet och kan användas på samtliga produkter i hela katalogen; den har inget kontantvärde, kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter och kan inte tillämpas på tidigare inköpta varor (tidigare köp kan inte erhålla justeringar). I de fall nettobeloppet för en bearbetning för vilken rabatten utnyttjas är mindre eller lika högt som rabattkupongens belopp, krävs en betalning på 1 €.
Du kan endast få rabattkupong om du betalar med kreditkort, Paypal, Sofort Banking eller bonifico bancario.

UTRÄKNING AV RABATTKUPONGSVÄRDE
Rabattkupongens värde baseras på vilken nivå din beställnings totala värde hamnar, i enlighet med nedanstående tabell. Värdet på rabattkupongen baseras på det slutliga försäljningspriset; det slutliga försäljningspriset utgörs av det faktiska belopp som betalas av kunden efter samtliga eventuella rabatter, exklusive moms eller andra liknande skatter, fraktkostnader och andra avgifter som anges separat från produktens försäljningspris.
Det finns ingen gräns för hur många rabattkuponger du får samla på dig dagligen, vid varje beställning som hamnar inom en av nivåerna som anges i tabellen genereras en unik rabattkod för kunden att använda på en framtida bearbetning. Vid annullering av beställning genereras ingen rabattkod.
KÖPBELOPP RABATTKUPONG
100 - 199 € 5%
200 - 499 € 10%
+ 500 € 20%
MOTTAGANDE AV RABATTKOD
Rabattkoden skickas via e-post till kunden (den e-postadress som angivits på kundens egen sida) dagen efter avsändande av åtminstone en av beställningens bearbetningar och aldrig innan full betalning via ovannämnda metoder mottagits.

ANVÄNDNING AV RABATTKODEN
Rabattkoden kan användas från och med dagen då varorna skickas, efter mottagandet av e-postbekräftelse och i 30 dagar, inte nödvändigtvis på nästkommande beställning.
För att använda rabattkoden loggar du in på din sida och anger rabattkoden i fältet 'kampanjkod' under offert-/förhandsvisningsstadiet. Efter att du klickat på AKTIVERA, kommer det rabatterade priset att visas. Rabattkoden kommer att aktiveras för samtliga valbara leveransdatum. När rabattkoden väl utnyttjats kan den inte användas för kommande bearbetningar. Om rabattkodens värde överskrider beloppet för beställningen anses hela rabatten vara fullt utnyttjad och kan inte användas för nästkommande beställningar. Rabattkoden kan endast användas på en bearbetning i en framtida beställning.

KUNDTJÄNST
Vid problem eller frågor ber vi dig kontakta vår kundtjänst.
Pixartprinting förbehåller sig rätten att när som helst avsluta eller ändra kampanjen.