låt oss börja om tillsammans
för att hjälpa dig att börja om ger Pixartprinting dig massor av erbjudanden upp till
-50 %
på massor av produkter PASSA PÅ!
happy hour
har börjat!
Upptäck det bästa erbjudandet för dig bland de markerade
Nu återstår endast
HUR FUNGERAR DET?
Erbjudandet gäller från kl. 8.00 den 1/​6 till kl. 23.59 den 7/​6, på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till 50 %, med längsta valbara leveranstid. Begränsat till 3 bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp per bearbetning är 500,00 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan.
HUR FUNGERAR HAPPY HOUR?

Från 18 Maj till 31 Maj erbjuder vi, under olika dagar och tider, rabatter på ett begränsat antal produkter. Dessa erbjudanden hittar du i en ruta på vår hemsida.
För att utnyttja erbjudandet klickar du på produktrutan och lägger till produkten i kundvagnen.
Erbjudandena gäller ett begränsat antal bearbetningar, och slutar därmed att gälla när dessa bearbetningar är slutsålda. Kom ihåg att angivna priser alltid är exklusive moms.
Samtliga erbjudanden löper alltid ut när Happy Hour är över.

KOM IHÅG ATT ...

Du måste fylla i din beställning på ett korrekt sätt för att vara säker på att kunna utnyttja erbjudandet. Invänta därmed beställningens bekräftelseskärm.
Om du inte slutför beställningen, utan bara låter bearbetningen ligga kvar i kundvagnen, kan det hända att de tillgängliga bearbetningarna under tiden tar slut. Du kan då inte längre köpa produkten till kampanjpriset.
Du kan endast köpa en bearbetning per aktiv kampanj och måste genomföra betalning och filuppladdning inom fem dagar.

VI REKOMMENDERAR ATT ...

Logga in på dina sidor innan Happy Hour börjar för att påskynda köpprocessen.
Allt du behöver göra är att koncentrera dig på dina inköp: vi ser till att sidan uppdateras automatiskt, så att du hela tiden kan se nya erbjudanden och vilka som fortfarande är aktuella.