Cay blyertspenna i trä med suddgummi i färg

Naturfärgad blyertspenna i trä, ovässad med färgat suddgummi.

  • Produktens mått: 19 x ø 0,7 cm
  • Vikt: 6 g
Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

En oumbärlig gåva

Praktisk, lätt och alltid redo att användas: Cay blyertspenna i trä med färgat suddgummi (0,7 cm i diameter och 19 cm lång) är ett oumbärligt kontorstillbehör. Tack vare anpassningsmöjligheterna kan du låta produkten berätta om dig: genom att trycka din logga eller ditt budskap på pennan, kan du se till att kunderna ständigt blir påminda om dig och din verksamhet i sin vardag.

Praktiska tillämpningar

Tack vare sin användbarhet är Cay blyertspenna alltid en uppskattad gåva: den blir därför den perfekta gadgeten att dela ut vid mässor och event. Inte nog med det: du kan även beställa pennorna och ha på ditt kontor: på så sätt är du alltid redo att ge bort en användbar gadget till dina besökare, med din logga eller ditt budskap som ständigt påminner dem om dig.

Ditt varumärke på varje blyertspenna

Du kan trycka din logga eller ditt budskap på en del av blyertspennans kropp (på ett område på 70x5mm), tack vare tampongtryck med en eller två färger. När den gäller den första färgen, kan du välja mellan tolv anpassade färger eller en personlig färg. Du väljer själv om du vill ha en andra färg, och kan du antingen välja en personlig färg eller någon av våra elva förkonfigurerade färger.

Produkter att kombinera med Cay blyertspenna

Du kan använda denna produkt för att skriva ner dina anteckningar i vår almanacka. Om du istället är ute efter andra skräddarsydda gadget, har vi många andra kontorstillbehör.