Flash powerbank i plast 2200 mAh

Powerbank i polykarbonat och ABS-plast med en batterikapacitet på 2200 mAh, tillräckligt för att ladda en mobil eller surfplatta. Powerbanken laddas på två timmar via medföljande USB-kabel. Lampan lyser rött när laddningen pågår, släcks när laddningen är klar, och den lyser blått när produkten är urladdad. Powerbanken levereras i en vit kartongförpackning.

Produktens mått: 9,1 x 2,6 x 2,6 cm Vikt: 74 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Ladda när och där du vill

Om du letar efter ett praktiskt sätt för att aldrig ha urladdat batteri är vår Flash powerbank i Pc- och Abs-plast (styvt material som tål slag, höga temperaturer och UV-strålar) produkten du letar efter. Du kan ta med den var du vill tack vare dess ringa storlek (9,1x2,6x2,6 cm) och låga vikt (74 g), och ladda mobiler och surfplattor med den medföljande usb-kabeln. Powerbanken kan bli en oumbärlig del av din verksamhet, men framförallt för dina kunder: om du utnyttjar anpassningsmöjligheterna och gör denna produkt till en gadget genom att trycka din logga eller ditt budskap på den, kommer du garanterat att bli ihågkommen.

Följ de lysande indikationerna

Flash powerbank är mycket enkel att använda. Produkten laddas på två timmar med den medföljande usb-kabeln. Den röda lampan lyser då powerbanken inte är laddad, och slocknar när den är laddad till 100 %. När batteriet är urladdat tänds den blåa lampan.

Din skräddarsydda powerbank

Det finns hela sex stycken färger att välja på till denna produkt: svart, royalblå, vit, äppelgrön, röd och orange.

Dessutom kan du på en del av powerbanken (70x15 mm) trycka din logga eller ditt budskap för att bli ihågkommen av kunderna du ger denna gadget till. Du har två olika tekniker att välja mellan: tampongtryck med en eller två färger och digitaltryck i fyrfärg. När det gäller tampongtrycket kan du antingen använda en egen skräddarsydd färg som första färg, eller välja mellan tolv förkonfigurerade färger. Den andra färgen är inte obligatorisk; även här kan du välja, antingen en av våra elva förkonfigurerade färger eller din egen skräddarsydda färg.

Praktiska tillämpningar

Powerbanken är lätt och behändig, och dess ringa storlek gör den enkel att ta med överallt. Den är helt enkelt den perfekta gadgeten att dela ut vid olika event: mottagarna kommer att uppskatta din gåva och bli ständigt påminda om din verksamhet. Du kan även utnyttja denna produkt i din verksamhet: den behövs alltid under affärsresor men även på kontoret.

Vad kan du kombinera med Flash powerbank?

Om du trycker om denna produkt med vill ha ett annat material har vi även Bolt powerbank i aluminium. Du hittar även andra teknikprylar bland våra skräddarsydda gadgets.