Låt oss
dela!
Vi ger dig 50 %
Fri
frakt
T.O.M. 10/11
25 %
rabatt
direkt och

25 %
rabatt
på nästa beställning
REGLER OCH VILLKOR FÖR KAMPANJEN

Erbjudandet gäller produkterna Etiketter på rulle, Klistermärken die-cut, Klistermärken kiss-cut och Klistermärken på ark med kampanjkoden 'STICKERS!', från kl. 8.00 den 08/10 till kl. 23.59 den 10/​11. Erbjudandet gäller med längsta valbara leveranstid. Rabatten kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte tillämpas på tidigare inköpta varor eller annullerade beställningar.

För varje bearbetning av Etiketter på rulle, Klistermärken die-cut, Klistermärken kiss-cut och Klistermärken på ark som genomförs fr.o.m. 08/10/2018 t.o.m. 10/​11/​2018 med kampanjkoden STICKERS! får du en rabattkupong med ett värde på 25 % av det slutliga försäljningspriset, exklusive moms och leveranskostnader. Rabattkupongen är giltig i 30 dagar från utfärdandet (gäller ej rabattkuponger utfärdade efter 20/​10/​2018, som gäller t.o.m. 20/​11/​2018) och kan användas på bearbetningar med ett minimibelopp på 50 € (exklusive moms) gällande följande produkter: etiketter på rulle, klistermärken die-cut, klistermärken kiss-cut och klistermärken på ark. Rabattkupongen har inget kontantvärde och kan inte kombineras med andra rabattkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte användas på tidigare köpta varor (ändringar för tidigare köpta varor kan inte göras). Maxbelopp per rabattkupong är 100,00 €. Om nettobeloppet för bearbetningen för vilken rabatten används är lägre eller lika med rabattkupongens belopp krävs en betalning på 1 €.

Pixartprinting förbehåller sig rätten att när som helst avsluta eller ändra kampanjen.

UTRÄKNING AV RABATTKUPONGSVÄRDE

Rabattkoden beräknas utifrån det slutgiltiga försäljningsbeloppet som betalas av kunden efter samtliga eventuella rabatter, exklusive moms eller andra liknande skatter, fraktkostnader och andra avgifter som anges separat från produktens försäljningspris.

Det finns inga begränsningar för antal dagliga rabattkoder. För varje bearbetning som ingår i kampanjen genereras en unik rabattkod som kunden kan använda vid en framtida beställning. Bearbetningar och beställningar som annullerats genererar inga rabattkuponger.

HUR RABATTKODEN LEVERERAS

Rabattkoden skickas till den e-postadress som kunden angivit på sin personliga sida, dagen efter att bearbetningen skickats.

ANVÄNDNING AV RABATTKODEN

Rabattkoden kan användas efter att bekräftelsemeddelandet mottagits, och behöver inte nödvändigtvis användas på nästkommande bearbetning.

För att använda rabattkoden måste du logga in på din sida och ange rabattkoden, som finns i mottaget e-postmeddelande, i fältet "kampanjkod" under offert-/förhandsvisningsstadiet. Efter att du klickat på AKTIVERA, kommer det rabatterade priset att visas. Rabattkoden kommer att aktiveras för samtliga valbara leveransdatum. När rabattkoden väl utnyttjats kan den inte användas för kommande bearbetningar. Om rabattkodens värde överskrider beloppet för beställningen anses hela rabatten vara fullt utnyttjad och kan inte användas för nästkommande beställningar.

SUPPORT

Vid problem eller frågor ber vi dig kontakta vår kundtjänst.