Låt oss
dela!
Kampanjen är slut.
Fortsätt att skräddarsy dina produkter med etiketter och klistermärken.
Upptäck alla modeller och hur du kan använda dem!
Fri
frakt
Upptäck alla fördelar med vår nya kollektion av etiketter och klistermärken
Den bästa tekniken till din tjänst
Vi har förbättrat vår etikettkategori. Tillsammans med våra nya tryckmaskiner HP WS6900 har vi utvecklat innovativa laserskärningstekniker som ger oss möjligheten att erbjuda dig massor av nya produkter, med garanterat högsta kvalitet och bästa tjänst till ett ännu förmånligare pris.
De nya produkterna
Nu kan du välja olika skärningar till dina klistermärken: die-cut, kiss-cut eller på ark. Välj material och typ av utskärning för total anpassning.
Klistermärken die-cut
Klistermärkena med die-cut är skurna längs den form du angett. De finns i transparent eller vit polypropylen och står emot vatten, värme och repor.
VISA MER
VISA MINDRE
Klistermärken kiss-cut
Kiss-cut-skärning innebär att endast klistermärkena skurits och inte underlaget de sitter på, vilket gör att trycket appliceras på hela underlaget, även utanför de former du angivit. Enkel peel-off tack vare skärningen längs formen. Finns i vit och transparent polypropylen och står emot vatten, värme och repor.
VISA MER
VISA MINDRE
Klistermärken på ark
Klistermärkena på ark ger dig möjligheten att ha olika former på ett enda ark. De finns i tre olika format (A3, A4 och A5), i vit eller transparent polypropylen. De står emot vatten, värme och repor.
VISA MER
VISA MINDRE
UPPTÄCK >
De nya priserna
Vi har sänkt priset på klistermärken die-cut med hela 40 %
Alltid fri frakt
REGLER OCH VILLKOR FÖR KAMPANJEN

Erbjudandet gäller produkterna Etiketter på rulle, Klistermärken die-cut, Klistermärken kiss-cut och Klistermärken på ark, från kl. 8.00 den 28/11 till kl. 23.59 den 06/01. Erbjudandet gäller med längsta valbara leveranstid. Rabatten kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte tillämpas på tidigare inköpta varor eller annullerade beställningar.

För varje bearbetning av Etiketter på rulle, Klistermärken die-cut, Klistermärken kiss-cut och Klistermärken på ark fr.o.m. 28/11/2018 t.o.m. 06/01/2019, får du en rabattkupong med ett värde på 25 % av det slutliga försäljningspriset, exklusive moms och leveranskostnader. Rabattkupongen är giltig i 30 dagar från utfärdandet (gäller ej rabattkuponger utfärdade under januari 2019 som gäller t.o.m. 31/01/​2019) och kan användas på bearbetningar med ett minimibelopp på 50 € (exklusive moms) gällande följande produkter: etiketter på rulle, klistermärken die-cut, klistermärken kiss-cut och klistermärken på ark. Rabattkupongen har inget kontantvärde och kan inte kombineras med andra rabattkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte användas på tidigare köpta varor (ändringar för tidigare köpta varor kan inte göras). Maxbelopp per rabattkupong är 100,00 €. Om nettobeloppet för bearbetningen för vilken rabatten används är lägre eller lika med rabattkupongens belopp, krävs en betalning på 1 €.

Pixartprinting förbehåller sig rätten att när som helst avsluta eller ändra kampanjen.

UTRÄKNING AV RABATTKUPONGSVÄRDE

Rabattkoden beräknas utifrån det slutgiltiga försäljningsbeloppet som betalas av kunden efter samtliga eventuella rabatter, exklusive moms eller andra liknande skatter, fraktkostnader och andra avgifter som anges separat från produktens försäljningspris.

Det finns inga begränsningar för antal dagliga rabattkoder. För varje bearbetning som ingår i kampanjen genereras en unik rabattkod som kunden kan använda vid en framtida beställning. Bearbetningar och beställningar som annullerats genererar inga rabattkuponger.

HUR RABATTKODEN LEVERERAS

Rabattkoden skickas till den e-postadress som kunden angivit på sin personliga sida, dagen efter att bearbetningen skickats.

ANVÄNDNING AV RABATTKODEN

Rabattkoden kan användas efter att bekräftelsemeddelandet mottagits, och behöver inte nödvändigtvis användas på nästkommande bearbetning.

För att använda rabattkoden måste du logga in på din sida och ange rabattkoden, som finns i mottaget e-postmeddelande, i fältet "kampanjkod" under offert-/förhandsvisningsstadiet. Efter att du klickat på AKTIVERA, kommer det rabatterade priset att visas. Rabattkoden kommer att aktiveras för samtliga valbara leveransdatum. När rabattkoden väl utnyttjats kan den inte användas för kommande bearbetningar. Om rabattkodens värde överskrider beloppet för beställningen anses hela rabatten vara fullt utnyttjad och kan inte användas för nästkommande beställningar.

SUPPORT

Vid problem eller frågor ber vi dig kontakta vår kundtjänst.