Grafik och tryck: skapa din grafik online och tryck dina nya reklamprodukter

Från grafisk projektplanering till tryck av dina reklamprodukter. Med Pixartprintings nya designtjänst finns inga gränser för din kreativitet! Vi erbjuder en 360-graders trycktjänst, som innefattar skapandet av din nya originella grafik och tryck på det underlag som du tycker passar bäst för din marknadsföring. Vid din sida har du en av våra professionella grafiker som hjälper dig under hela processen med skapande och tryck av dina nya reklamprodukter.

Flygblad, visitkort, displayer, etiketter, klistermärken, förpackningar, affischer och produkter i storformat som banderoller och styva underlag. Du väljer det underlag och de alternativ som passar just dig!

Forma dina idéer med några få klick. Från grafik till tryck online:

 1. Välj en produkt
 2. Berätta hur du vill ha den
 3. Välj din favorit bland våra föreslagna grafikalternativ
 4. Skicka din fil till tryck och få produkten direkt till din dörr

Inga gränser för din kreativitet: grafisk design och tryck till din tjänst

Vill du ge form åt ditt projekt men saknar kunskapen? Har du en idé men vet inte hur du ska förverkliga den? Låt oss hjälpa dig att ta dig över alla hinder som står i vägen mellan dina idéer och förverkligandet av dina nya reklamprodukter. Vi erbjuder våra kunder en komplett tjänst, som ger även de mindre erfarna fullt stöd i skapandet av reklamunderlag av högsta kvalitet.

Grafisk design och tryck av dina nya produkter, baserat på dina idéer.

Designtjänst: från grafisk design till tryck med några få klick

Med vår designtjänst erbjuder vi dig en komplett trycktjänst som även innefattar design av din nya grafik. Detta kan vi göra för dig:

 • Redigering: har du redan ett utkast, ett foto eller är du i behov av en mindre justering av din grafikfil? Då kan du får hjälp av en av våra grafisk formgivare för att slutföra ditt projekt. Upp till tre redigeringsomgångar och leverans av slutresultatet inom 24 timmar.
 • Skapande: vill du ta hjälp av en grafisk formgivare för att skapa en din nya reklamprodukt från stratch? Du får stöd av en av våra experter som tar fram två olika förslag till dig, och som sedan finns tillgänglig för upp till tre redigeringsomgångar. Det är hela tiden samma person som du har kontakt med under hela designprocessen.

Välj en av våra produkter och berätta för oss om din idé: grafisk formgivning och tryck i en enda tjänst

Vår onlinekatalog innehåller massor av reklamprodukter. Välj den som passar just dig och skräddarsy den snabbt och lätt! Här är några exempel:

 • Flygblad och reklamblad
 • Visitkort
 • Displayer
 • Etiketter och klistermärken
 • Marknadsföringsprodukter
 • Kontorsprodukter
 • Förpackningar
 • Storformat
 • Affischer och posters

Inga begränsningar för anpassningen av dina nya underlag. Vänd dig till oss för att skapa din grafik och trycka med högsta kvalitet. Vår onlinebaserade tryckeritjänst är utformad efter proffsens behov: genom en noggrann framtagning av material och användning av den senaste generationens teknik kan vi erbjuda dig de bästa lösningarna för skapandet av dina projekt.

Skapa reklamprodukter helt i linje med ditt företags image och få dem levererade direkt till dörren med snabba och punktliga leveranser.

Pixartprinting: din bästa parter för tryck av dina projekt

Hos Pixartprinting kan du hitta massor av underlag för skapandet av dina projekt. Vi erbjuder dig en komplett och bekväm tryckeritjänst online.

Välj produkt, berätta om dina idéer för våra kunniga grafiska formgivare, välj den grafik du gillar och tryck dina nya skräddarsydda reklamprodukter.