Testa oss för 1 euro

Är du en ny kund med momsregistreringsnummer? Prova oss för 1 euro, exklusive leverans!* Välj någon av produkterna nedan, skräddarsy den och upptäck Pixartprintings enastående kvalitet.

*Erbjudandet gäller endast nya kunder med momsregistreringsnummer och vid betalning med kreditkort eller via Paypal. Leveranstid är 7 arbetsdagar från beställningsdatum.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Visitkort, affischer och inbjudningar för 10 kr

Vi på Pixartprinting förstår att de som nyligen har startat sina egna företag, men inte har tillräckligt med medel för att kraftigt investera i skräddarsydda brevpapper.

. Därför har vi ett erbjudande som låter kunden att testa våra produkter för enbart 1 kr så länge de har ett giltigt momsregistreringsnummer.

Välj mellan 50st A3-Affischer, 200 10cm x 15cm-inbjudningar, 200st visitkort eller 5st 70cm x 100cm Affischer för endast 1kr.

Var och en av dessa produkter kommer att ge fördelar för företaget så väl som ge dig ett gott intryck för vår högkvalitativa trycktjänst på Pixartprinting.

Beställ Visitkort, Inbjudningskort och Affischer

Som med alla våra produkter, att beställa varor kan göras med ett par enkla steg med hjälp av vårt beställningsformulär.

Våra blanketter har skapats med användarvänlighet i åtanke, vilket innebär att de innehåller information om alla val samt diagram för att se till att du får din önskade slutprodukt.

Vare sig du är ute efter gratis bröllopsinbjudningar eller födelsedagsinbjudningar så gör Pixartprinting det lätt för dig.

Även om du aldrig har skapat en grafisk fil innan så kan Pixartprinting hjälpa dig med en nedladdningsbar instruktionsmanual. Om du vill att vår professionella grafiska designer gör en koll så kostar det endast 35kr.

Pixartprintings Gratis Visitkort och Inbjudningar

Pixartprinting levererar fullt justerbara brevpapper till cirka 80 000 kunder per månad, vilket innebär att vi har stor erfarenhet när det gäller att leverera varor på kort tid.

. Därför levererar vi alla våra brevpapper inom 48 timmar, och ger dig möjligheten att se orderstatus på Pixartprintings hemsida.

Pixartprinting har olika former av kundservice, så om du vill beställa produkter så är det exceptionellt enkelt.

Du går till Pixartprintings FAQ-sida som innehåller information om beställningar och vanliga frågor grafiska filer. Om du behöver ytterligare hjälp så är du välkommen att ringa Pixartprintings kundservice.

Relaterade Produkter

Kunder som redan har nyttjat vår 1krs-erbjudande kan dra nytta av att besöka vår Promopack-sida.