1 - Vilka vi är

01 chi siamo sv

Kundernas framgång är vårt primära mål och den kraft som driver allt vi gör.

Vi är specialiserade på att tillhandahålla onlinebaserade skräddarsydda tryck av kataloger, tidningar, förpackningar, textilier och mycket mer. Vår e-handel är Italiens största web to print och en av de mest betydande i Europa. Vi erbjuder våra kunder de bästa tryckerilösningarna på ett snabbt och enkelt sätt med en omfattande produktkatalog.

Pixartprinting är e-handelsorienterat och webben är vår livsmiljö i alla avseenden. Denna onlinenärvaro möjliggörs av de 1200 personerna som arbetar på vårt huvudkontor varje dag, som med passion och kompetens att hanterar och producerar 15 000 bearbetningar om dagen.

Under åren har vi byggt en väloljad maskin som tillåter oss att erbjuda våra kunder tjänster av hög kvalitet med leveranstider så korta som 24 h. Alla våra produkter kan anpassas, vilket ger användaren full frihet att skräddarsy sin beställning.

2 - Varför välja oss?

02 perche-sceglierci sv_NEW

Vi letar alltid efter de bästa tjänsterna och tryckerilösningarna för att tillfredsställa våra kunder.

Redan från allra första början bestämde vi oss för att erbjuda mer än bara tryck. Vi erbjuder en komplett och professionell tjänst som syftar till att stödja våra kunders projekt, oavsett verksamhet. Vi ger dem fullständig frihet vad gäller val och åtgärd och samtidigt finns vi ständigt närvarande i varje steg i beställningsprocessen, i händelse av hinder eller problem.
Vi levererar en enkel köpprocess under vilken användaren har många möjligheter att anpassa sin produkt, från katalog till leverans. Tack vare en uppmärksam och noga framtagen produktionsledning garanterar vi också snabb service och en förmånlig produkt av högsta kvalitet.

KVALITET
Vi trycker med fyrfärg och ultrahög upplösning. Därtill väljer vi våra leverantörer med stor omsorg för att kunna erbjuda de allra bästa materialen.

FÖRMÅNLIGHET
Varför är våra priser så låga? Vi tror på innovation, och investerar ständigt i ny teknik och nya maskiner, vilket gör det möjligt för oss att trycka stora upplagor och garantera de bästa priserna.

LEVERANS INOM 24 TIMMAR
Har du bråttom? Du kan välja det leveransdatum som passar dig bäst, med leverans från 24 h.

3 - Vår erfarenhet

03 la nostra esperienza sv

Vi kommer aldrig att sluta förnya oss.

Att vara steget före är del av vårt DNA och vår historia. Vi var först ut med att onlinebasera en tjänst som traditionellt erbjudits i fysiska butiker och vi har nästan 25 års erfarenhet av tryckeritjänster. Idag finns vi i Italien, Frankrike, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Nederländerna, Belgien och Sverige.
På vår anläggning på hela 35 000 kvadratmeter, hanterar vi en stadig ström av jobb så att vi kan garantera service sju dagar i veckan till våra över 1 000 000 kunder över hela Europa. Under åren har vi vuxit så mycket att vi 2014 kunde blir en del av Cimpress (Nasdaq: CMPR), världsledare inom massanpassning.

4 - Produkter från A till Z

04 il nostro catalogo svKvaliteten på vårt arbete är vårt bästa visitkort

Vår katalog kan möta alla typer av behov. Med över 4 000 000 produktkombinationer tillfredsställer vi alla aktuella marknadsföringsbehov och förutspår framtida efterfrågningar. Tack vare vår forsknings- och utvecklingsavdelning är vi på ständig jakt efter nya lösningar för att säkerställa att våra kunder kan hitta det bästa sättet att presentera sina olika verksamheter, oavsett bransch.

Med över 50 nya produkter varje år är vi redo att uppfylla alla dina önskningar och behov: från litet till stort format, från tryck på papper till tryck på trä, aluminium eller pvc, från förpackningar till mässmontrar.

5 - Skräddarsytt nytänkande

05 avanguardia fatta su misura sv

Vi tror att teknik och människor tillsammans kan utföra stordåd.

Vår produktion har en maskinpark i framkant som ständigt utvecklas. I dagsläget har vi över 100 industrimaskiner och vi växer ständigt. Inte nog med det, vi samarbetar dessutom med några av de största företagen för att tillsammans utforma teknik som är skräddarsydd för oss.

Pixartprinting har inte bara maskiner för de mest avancerade tryckteknikerna, utan även specialmaskiner för en rad olika finishutföranden, från bindning till skärning, från laminering till bigning.

Under 2017 nådde vi två viktiga milstolpar. I februari invigdes Catalyst, en innovativ produktionslinje för förpackningar – framtagen enligt excellenskriterier – som gör det möjligt att erbjuda minimala upplagor med industristandard. Några månader senare installerade Pixartprinting de största HUV-polymerisationssystemen i Europa, av märket Komori, vilket har lett till att vår produktionscykel optimerats ytterligare gällande produktivitet och leveranstider.

6 - Svar på allt

06 ad ogni domanda una risposta sv

Vi stödjer våra kunder i alla deras utmaningar och, vid behov, finns vi där när de behöver oss.

Våra kunder kommer alltid först. Vi grundar våra beslut på deras förfrågningar och behov. Vår hemsida är skapad utifrån deras rekommendationer och uttänkt för att göra deras köpupplevelse unik och utan hinder. I vår onlinebutik kan kunderna se vårt produktutbud, välja ut de produkter som passar dem bäst, gå direkt till gratis offertering/förhandsvisning av produktkonfigurationen och slutföra beställningen genom att ladda upp sina tryckfiler.

För att kunna hjälpa kunden i varje köpsteg – innan, under och efter försäljningen – har vi skapat en kundtjänstavdelning med över 200 modersmålstalande medarbetare som, från vårt huvudkontor, kan svara på alla frågor och hjälpa kunderna att lösa alla sorters problem.