Ständigt garanterade förmåner
Services

Testa oss för bara 1 euro

Testa Pixartprintings exceptionella kvalitet för bara 1 euro. Om du är en registrerad kund med momsregistreringsnummer, kan du utnyttja detta otroliga erbjudande: välj bland affischer, skyltar, visitkort och flygblad – för bara 1 euro.

Professionell rådgivning

Vi erbjuder en konsulttjänst för att hjälpa dig välja den produkt eller det material som bäst lämpar sig till dina behov. Vi finns vid din sida hela vägen, så att din tryckfil förbereds på rätt sätt, och för att lösa eventuella tvivel.

Custom Solutions

Om du inte hittar det du behöver bland alternativen på sajten är du välkommen att skriva till custom.solutions@pixartprinting.com så hjälper vi dig gärna.

vFilkontroll

Vi erbjuder extra säkerhet utan någon kostnad. Dina filer kontrolleras automatiskt och gratis enligt ett antal parametrar såsom dokumentstorlek, upplösning, Pantone-färg, om typsnitten är öppna eller ej konverterade till vektorbanor, och samstämmigheten mellan beräknat sidantal och filens sidantal.

Prover och färgguider som skapats särskilt för dig

Vi har alltid ett lager av tyckprover och färgguider till dig. Användbara verktyg som gör ditt arbete enklare. Berikas och inspireras av våra olika papper och gramvikter. Bedöm resultatet av tyckprocessen på papper och styva material.

Enastående kundtjänst

Vi ger dig råd och hjälp under hela köpprocessen, tack vare våra kvalificerade och engagerade medarbetare. Vi svarar på frågor via e-post, telefon, chatt och sociala medier. Vi är här för alla dina behov, redo att hjälpa dig och tillgodose dina önskemål så snabbt vi kan. Dessutom utför vi en automatisk och gratis grundkontroll av alla dina filer.

Förmånlighet

Varför är våra priser så låga? Vi tror på innovation, och investerar ständigt i ny teknik och nya maskiner, vilket gör det möjligt för oss att trycka stora upplagor och garantera de bästa priserna.

Anpassad avsändare och anonymt paket

Om du vill leverera direkt till dina kunder, har du möjligheten att välja anonymt paket och anpassa avsändaruppgifterna helt gratis.

Kvalitet

Vi garanterar en tjänst med utmärkt kvalitet: Tryck i hög upplösning. Den bästa efterbehandlingen för skärning och paketering. Användning av de bästa materialen.

Enkla och snabba betalningar: välj det sätt som passar dig bäst

Pixartprinting erbjuder flera betalsätt för alla behov. Kreditkort, PayPal, banköverföring (i detta fall kommer behandlingen av ordern påbörjas först efter att betalningen har registrerats).

Snabbt

Vi trycker inom ett dygn och skickar ditt paket med de mest pålitliga speditörerna. Vi kan även skicka iväg det inom 24 timmar. Välj exakt leveransdatum vid offertstadiet.

Alltid fri frakt

Utöver att ha låga priser, ger vi dig alltid frakten gratis.