Vi lägger stor vikt vid detaljerna. Vem du är, vad du gör, dina produkter
och tjänster, och lokalerna där du tar emot dina kunder.
Allt är en representation av dig, och med oss blir du synligare.
Varför ska du välja oss?
FÖRMÅNLIGHET

Varför är våra priser så låga? Vi tror på innovation, och investerar ständigt i ny teknik och nya maskiner, vilket gör det möjligt för oss att trycka stora upplagor och garantera de bästa priserna.

KVALITET

Vi garanterar en tjänst med utmärkt kvalitet: Tryck i hög upplösning. Den bästa efterbehandlingen för skärning och paketering. Användning av de bästa materialen.

SNABBHET

Vi trycker inom ett dygn och skickar ditt paket med de mest pålitliga speditörerna. Vi kan även skicka iväg det inom 24 timmar. Välj exakt leveransdatum vid offertstadiet.

PROFESSIONELL RÅDGIVNING

Vi erbjuder en konsulttjänst för att hjälpa dig välja den produkt eller det material som bäst lämpar sig till dina behov. Vi finns vid din sida hela vägen, så att din tryckfil förbereds på rätt sätt, och för att lösa eventuella tvivel.

en värld av produkter
Vår katalog erbjuder lösningar för alla dina kommunikationsbehov.
400 produkter, fullt anpassningsbara i mer än tre miljoner kombinationer.

Presentera
din verksamhet

Vilken verksamhet du än har så hittar du rätt sätt att kommunicera det till dina kunder i vår katalog. Där finns visitkort, kataloger och tidningar, flygblad och vikta foldrar, samt ett stort urval av skräddarsydda gadgets. Och för dina stora meddelanden har vi reklambanderoller och utomhusposters.

Inred dina
utrymmen

Behöver du inreda dina skyltfönster, eller göra i ordning ditt mässtånd? Vi har självhäftande dekor för fönster, paneler, Forex®, mässbanderoller, golvramar med bakgrundsbelysning, samt massor av hjälpmedel för kommunikation utomhus, såsom eventtält, flaggor och expobanners.

Skräddarsy
dina produkter

Vi kan möta alla dina kommunikationsbehov. Vår teknologi låter oss trycka på massor av varor. Gör din verksamhet hörd, med ditt tryck på förpackningar, tyg- och papperspåsar, etiketter och packtejp, etiketter på rulle och mycket, mycket mer.

Gör en beställning, snabbt och enkelt...
1
konfigurera produkten
2
välj pris och leveransdatum
3
fortsätt
till köp
4
ladda upp
filen
... så garanterar vi att allt går bra
Fil-
kontroll

Vi erbjuder extra säkerhet utan kostnad. Dina filer kontrolleras automatiskt och gratis enligt ett antal parametrar såsom dokumentstorlek, upplösning, Pantone-färg, om typsnitten är öppna eller ej konverterade till vektorbanor, och samstämmigheten mellan beräknat sidantal och filens sidantal.

Säkra
betalsätt

För att kunna möta just din verksamhets behov, ger vi dig möjligheten att välja mellan flera säkra betalningssystem: kreditkort, PayPal, postförskott, banköverföring och Klarna.

96 % av våra kunder är alltid nöjda!
Mathias
Arkitekt
UMEÅ

Vänliga och hjälpsamma. De gav mig assistans och vägledning när jag skulle välja vilket papper som passar bäst i min katalog. Bra service, rekommenderas varmt.

Ingemar
Inköp
SUNDSVALL

Vi har använt Pixartprinting i flera år för att trycka våra kommunikationsmedel för mässor och återförsäljare. Utmärkt kvalitet, alltid punktligt.

Olav
Affärsinnehavare
NORRKÖPING

För ett år sedan öppnade jag en klädaffär och behövde göra reklam för min verksamhet. Pixartprintings rådgivare hjälpte mig att alltid hitta den mest professionella lösningen, för allt från affischer och visitkort till butiksinredning. En stor hjälp!

Henning
Entreprenör
BOTKYRKA

Pixartprinting har blivit min partner. Jag hittar allt jag behöver i deras katalog: från kläder till mina anställda, till det material som jag trycker varje månad för att uppdatera mina kunder om nya produkter.

Gullan
Rörmokare
GÖTEBORG

Jag hade vissa tvivel om att trycka online, men nyligen upptäckte jag att jag kunde spara massor och göra allt snabbare. Testa själv!

Björn
Kontorsarbetare
UPPSALA

Jag har varit kund sedan 2011 och har aldrig haft något problem som inte har lösts snabbt och professionellt.