Outdoor Double Board

Letar du efter en display att använda utomhus? Välj vår Outdoor Double Board: dess ballasterade fot och fjädrarna som håller de två panelerna upprätta gör ditt budskap stabilt även vid hård vind. Ställ den i närheten av din butik för att fånga förbipasserandes uppmärksamhet eller använd vid event och utomhusfestivaler för att marknadsföra erbjudananden eller ge användbar information.

  • Två format
  • Även endast tryck

En vinnande kommunikation med reklamdisplayerna för utomhusbruk

Är du på ett utomhusevent och vinden är ett hinder för din marknadsföring? Vill du locka kunder till din butik men displayerna bara blåser bort?

Pixartprinting erbjuder den perfekta lösningen: sina reklamdisplayer för utomhusbruk Outdoor double board.

Tveka inte: här kommer några skäl till varför du ska välja våra marknadsföringsunderlag för utomhusbruk

Robusta och hållbara, marknadsföringsunderlagen för utomhusbruk från Pixartprinting består av två aluminiumtavlor med skyddsfilm för att skydda trycket på EcoFlat.

Tack vare sin fyllbara fot garanterar dessa reklamdisplayer för utomhusbruk stabilitet och hållbarhet till dina reklambudskap.

Dessutom hålls tavlorna med ditt budskap uppe av två fjädrar: vid hård vind kommer displayens pendling att hjälpa konstruktionen att inte ramla.

Att transportera reklamdisplayerna från ett event till ett annat eller in och ut från en butik är enkelt: foten är utrustad med hjul och handtag för enkel och smidig förflyttning.

Ett tydligt budskap som är där för att stanna

Om du befinner dig på en utomhusmässa eller i en skyddad miljö, utomhus eller inne i en butik, är Outdoor Double Board det perfekta valet bland utomhusdiplayerna. Dess stabilitet och höga tryckkvalitet tack vare materialet EcoFlat, gör den till ett unikt och pålitligt verktyg och för din marknadsföring.

Relaterade produkter

Upptäck även andra produkter för en komplett kommunikation, som flygblad och vikta foldrar. Ditt varumärke förtjänar en 360°-kommunikation.