Displayer för utomhusbruk

Stort utbud av displayer för utomhusbruk Flertalet format och produkttyper anpassade för alla sorters kommunikationssätt.

Displayer för utomhusbruk

Är du på jakt efter displayer för utomhusbruk för dina event eller för din butik? Har dina gamla displayer blåst iväg och inte kommit tillbaka?

Oroa dig inte. Utbudet av reklamdisplayer för utomhusbruk från Pixartprinting uppfyller alla dina behov: du får en kvalitetsprodukt till ett förmånligt pris för valt antal som du kan skräddarsy på djupet.

Din kreativitet är det enda som sätter stopp för möjligheterna att skräddarsy och trycka din produkt precis som du vill.

Vilka typer av displayer kan man välja mellan?

Från mässdisplayer till reklamdisplayer för utomhusbruk, produktutbudet är stort:

  • Roll-up outdoor, dubbel: Roll-up för utomhusbruk med fyllbar fot (sand eller vatten), vindtålig och tillgänglig med ställ eller endast i tryckt format. Tillgängligt format 80x200 cm med möjlighet att trycka både fram- och baksida.
  • Outdoor: Robust, tvåsidig och mycket mångsidig display som kan användas både ute och inne, bestående av två aluminiumtavlor med transparent skyddsfilm för att skydda trycket. Står stabilt tack vare fyllbar fot.
  • Eventtält: Skräddarsytt eventtält för mässor och event med stabil och lättmonterad aluminiumkonstruktion och vindtåliga och anpassningsbara väggar i tyg. En stilfull konstruktion för att imponera på dina potentiella kunder.
  • Sidelinebanderoll: En stabil aluminiumställning med två anpassningsbara banderoller med elastiska snoddar och krokar, perfekt för mässor och event, både inomhus och utomhus.
  • Expobanderoll utomhus: En enkelsidig display med fyllbar fot. Finns i flera format.
  • Flaggdisplay: Stort utbud av reklamflaggor som kan skräddarsys, tryckta på vindtålig duk med aluminiumstruktur och fyllbar fot. Finns i flera olika format och storlekar.

Varför välja reklamdisplayerna för utomhusbruk från Pixartprinting?

Att välja en pålitlig och professionell tryckpartner för att förverkliga sitt marknadsföringsmaterial är idag avgörande för en konsekvent och effektiv affärskommunikation.

97 % av användarna som köper från vår sajt är nöjda med våra tjänster och över 250 000 kunder i hela Europa väljer våra skräddarsydda tryck. Dessa uppgifter kommer inte från oss, utan från det oberoende recensionssystem Reevoo, som på ett öppet sätt samlar in alla synpunkter från användare som köper i vår butik.

Dessutom lämnar vi aldrig våra kunder ensamma: vi har en certifierad flerspråkig kundservice som guidar dig steg för steg i valet av den produkt som bäst passar dina behov.

Användningsområden

Våra displayer för utomhusbruk passar framför allt för användning på mässor, även på svåra ytor som t.ex. sand. Även butiker och företag hittar i våra displayer en trogen bundsförvant till förmedlingen av sina kommersiella erbjudanden, tack vare deras robusta väderbeständiga konstruktioner.

Relaterade produkter

Utöver våra displayer för utomhusbruk, för att göra din företagskommunikation mer effektiv och konsekvent,prova våra förpackningar: hög tryckkvalitet till konkurrenskraftiga priser.