Formskurna etiketter

Formskurna etiketter representerar en mångsidig och elegant lösning för alla typer av förpackningar. Idealiska som tätning för sylt-, sås- eller honungsburkar och passar perfekt på alla släta ytor med säker och hållbar vidhäftning. Skapa din etikett i den form och storlek du föredrar och ge dina produkter en snygg och personlig touch.

Stansade klisteretiketter

Om det klassiska inte passar dig och dina produkter ger Pixartprinting dig möjligheten att trycka stansade klisteretiketter. Det handlar om formade etiketter, med anpassat format, helt i linje med dina behov. Vi erbjuder en högkvalitativ online tryckningstjänst med ett brett utbud av material och exklusiva finishar. Bara några få klick!

Hur man trycker formade etiketter

Du kan beställa dina nya stansade eller formade etiketter genom denna sida, snabbt och enkelt:

  1. Välj de anpassningsalternativ du föredrar, som format, material och finish.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna från våra designers från sidan. De kommer att hjälpa dig att ställa in din tryckfil korrekt. Om du inte har en fil redo för utskrift kan du använda Designer - vår gratis online-editor - för att skapa din nya design.
  3. Skicka in din beställning och ladda upp tryckfilen för att slutföra köpet.

Stansade och skräddarsydda etiketter

Förutom de stansade etiketterna, kan du inom vår omfattande onlinekatalog hitta många andra modeller av klisteretiketter: Säkerhetssigill, Etiketter för öl, Etiketter för vinflaskor... Upptäck alla format och material för att trycka dina nya formade etiketter!