Vykort och inbjudningskort

Vykort och inbjudningskort är ett viktigt verktyg för att sprida ditt budskap. Skräddarsy dina för att annonsera ett evenemang eller en invigning. Du har tre modeller att välja mellan; klassiska, förädlade eller för postutskick, så att du ska kunna skapa kort som sticker ut ur mängden.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Tryck skräddarsydda vykort och inbjudningskort för din verksamhet

Vill du annonsera ditt varumärkes projekt på ett effektivt sätt utan att offra din personliga touch? Pixartprintings skräddarsydda vykort och inbjudningar är den rätta lösningen för dig. Tre olika typer står till ditt förfogande.

Skräddarsydda inbjudningskort och vykort (klassiska och förädlade) perfekta för dig

Gör dina meddelanden effektiva och idealiska för alla sorters sammanhang med hjälp av våra tre alternativ.

  1. Klassiska vykort och inbjudningskort: Vi har tio olika typer av papper för denna produkt. Vi rekommenderar särskilt Classic halvmatt och Classic blankt som även kan lamineras – den första med matt eller Soft Touch, den andra med blank. Detta är också en mångsidig produkt vad gäller tillgängliga format, av vilka det finns fyra: 10,5x14,8 cm (A6), 10x21 cm, 14,8x21 cm (A5) och 10x15 cm. Det går dessutom att trycka på både på framsidan och baksidan, eller endast framsidan.
  2. Förädlade vykort: Det bästa valet för en sofistikerad kommunikation. Imponera på vykortens mottagare med våra tillgängliga förädlingar: 3D-färg, guldlaminering och silverlaminering, som kan tillämpas på framsidan eller baksidan. Det finns tre format att välja mellan (10x15 cm, 10x21 cm och 14,8x21 cm) och tre olika typer av papper (Classic halvmatt, Classic blankt och pärlemor).
  3. Vykort: Om du vill nå dina kunder via posten är denna produkt perfekt för dig. Framsidan (utsmyckad med fernissa) trycks med fyra färger, medan baksidan är svartvit. Vykorten trycks på postcard deluxe-papper, och du kan välja mellan två format: 10x10,5 cm eller 16,5x11,5 cm.

Tryck personliga inbjudningskort och vykort för de rätta tillfällena

Våra skräddarsydda vykort och inbjudningskort är de perfekta verktygen för att informera kunder och partners om kommande evenemang. Du kan även använda dem för andra ändamål. Till exempel som ett minne att skicka till nya kunder som besöker ditt kontor eller din mässmonter.

Tryck skräddarsydda vykort och mer: fler förslag för dig

Om du behöver andra lätta och praktiska verktyg för att sprida ditt varumärke kan våra förslag i småformat hjälpa dig: flygblad, vikta foldrar, visitkort och mer.