Kalendrar och almanackor

För att du ska kunna organisera din tid och dina åtaganden erbjuder Pixartprinting ett stort utbud av kalendrar. Välj den modell som passar just dina behov och tryck den med ditt varumärkes eller verksamhets grafik.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Skräddarsydda kalendrar

Pixartprinting hjälper dig att kommunicera 365 dagar om året, med ett stort utbud av helt anpassningsbara kalendrar för 2024.

Kalendern är utan tvekan en av favoritlösningarna för de som letar efter diskreta och samtidigt funktionella kommunikationsverktyg.

På kontoret eller i köket, i korridorer och väntrum. Din publik har alltid din bild och ditt ombud framför ögonen.

Vi använder alltid material av högsta kvalitet och en standard av tryck som är utan dess like, vilket garanterar att du får en produkt som är både fängslande och professionell.

Välj bland de många alternativen som utformats speciellt för dig: väggkalendrar och bordskalendrar, almanackor och planerare. Du behöver bara välja det format och den modell som du föredrar, så skräddarsyr vi den med din grafik.

Om du vill klargöra eventuella tvivel, eller bara är nyfiken på de skräddarsydda kalendrarnas egenskaper, kan du besöka vår hemsida och få en kostnadsfri offert. Vänta inte längre! Kom och upptäck Pixartprintings kvalitet och yrkesskicklighet.