Display Pop-Up XXL

Pop-up display i stort format, perfekt för användning med textil. Med ram i tålig och extra lätt aluminium. Enkel montering och levereras med väska för enkel transport.

Popupdisplay XXL

Superstora Popupdisplayställ

Dessa extra stora popupdisplaymontrarna är idealiska för utomhusutställningar tack vare dess imponerande montrar som har en omedelbar inverkan när det kommer till att få den omedelbara effekten att presentera sin produkt eller sitt företag. Alla grafiska tryck med logotyp, bilder och formuleringar kan föra fram idéer kring din företagsfilosofi. Dessa imponerade popupdisplayer kommer att få dig att stå ut och ge dig en fördel med att ge ett starkare intryck hos betraktare.

Grafiska tryck på popupdisplaymontrar

De grafiska trycken kommer att tryckas på en 215g PVC-elastiskt tyg som har en väldig motstånd och har fantastiska färger. Tyget kan hålla samma position under flera utställningar eller så kan du be om ett separat tyg eller olika tyger för att ge dig ett alternativ.

Popuppbanderoller - Uppsättning

De är lättmonterade, kan enkelt transporteras och är synliga på långt avstånd – perfekta för tillfällig inredning av till exempel mässmontrar. Dessa effektfulla displaypaneler är gjorda av ett lätt elastiskt tyg med behandling mot skrynklor och kommer med en ultraresistent och superlätt aluminiumstomme.

Relaterade Produkter

Om dessa superstora popupdisplayer inte är tillräckligt stora så har vi ett par stora alternative med justerbara bannerställ eller rolluppbanderoller.