Ekologiska visitkort

För den som letar efter exklusiva visitkort som även är miljövänliga, erbjuder vi möjligheten att välja mellan två sorters återvunnet papper. Finns i fyra olika format, för en effektiv och hållbar kommunikation.

Ekologiska visitkort: ett hållbart handslag

Vi vet alla att det är det första intrycket som räknas och att visitkortet är det som lämnar avtryck. En annan viktig aspekt är den miljömässiga. Att dra sitt strå till stacken är möjligt även genom att trycka sina visitkort på ekologiskt papper, och på så sätt presentera sig på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Pixartprinting ger dig möjligheten att välja återvunnet papper till dina visitkort, en idealisk produkt för den som värdesätter miljön och samtidigt inte vill gå miste om möjligheten att få högklassiga visitkort av bästa kvalitet. Du kan välja mellan två olika sorters återvunnet papper och olika format för att skräddarsy dina ekologiska visitkort så mycket som möjligt.

Visitkort av återvunnet papper: visar upp dina starka sidor

Hur kan du skräddarsy dina ekologiska visitkort?

Du kan välja mellan följande alternativ:

  • Två olika sorters återvunnet papper: klassiskt och Underwood
  • Fyra format: 8,5x5,5cm – 8,5x5cm – 9x5cm – 5,5x5,5cm
  • Horisontellt eller vertialt tryck

Vad gäller papperssorterna kan du välja mellan klassiskt återvunnet, bestående av 100 % återvunna pappersfiber och typen Underwood, ett papper med usomano-struktur, vars släta yta har oregelbundenheter som ger det karaktär och originalitet.

Välj att presentera dig själv med stil: genom att välja visitkort av ekologiskt papper gör du mycket du värnar om miljön.