Anpassade format

Om du inte hittar rätt produkt för ditt projekt eller dina behov kan du skapa den genom att välja anpassade format: 15 olika typer av vikningar och massor av standard- eller skräddarsydda mått, för att skapa en anpassad kommunikation. Idealiska för vikta foldrar utöver det vanliga eller originella och iögonfallande informationsbroschyrer.

Visitkort, flygblad och inbjudningskort

Företag som söker en mängd olika anpassningsbara utskrifter I litet format kan använda vårt onlineformulär för att skapa fler skräddarsydda project.

Vi försöker att förse våra kunder med sina önskemål. Pixartprinting tillhandahåller alla former av små format – visitkort, affischer, flygblad och inbjudningskort.

Välj från över 15 pappersstorlekar inklusive de traditionella visitkorten, standardstorlekar från A6 till A2 och ett antal extra valmöjligheter.

Vår kunskap och erfarenhet inom tryckindustrin försäkrar alla våra kunder om att vi kommer att trycka med högsta kvalitet oavsett hur komplext projektet är.

Pixartprintings Andra Formatalternativ

Vårt onlineformulär låter dig välja mellan pappersstorlek, orientering, veck och en mängd olika utskriftsalternativ, t.ex. svartvitt eller 4-färgsutskrift.

Vårt onlineformulär rekommenderar också den perfekta pappertypen, vikten, korten, affischerna, flygbladen och inbjudningarna för att säkerställa att utskrifterna sker för kundens tillfredsställelse.

De olika pappersmöjligheterna ser till att ditt projekt kommer att ha ett skräddarsytt utseende för att säkerställa att ditt varumärke kommer på önskat sätt.

En nedladdningsbar bruksanvisning och mallar finns även så att varje kund kan optimera sin grafiska fil innan den skickas. När din grafiska fil är klar så kan den laddas upp på Pixartprintings hemsida eller skickas visa brev.

Pixartprintings Leverans och Utskriftsdetaljer

Varje beställning kräver åtminstone 50st visitkort, flygblad, affischer, inbjudningskort eller andra papperstryck i litet format.

När din beställning är gjord så kommer du att kunna följ statusen på din beställning via ditt personliga Pixartprintingkonto.

Vi kan leverera dina tryck inom 48 timmar, för de som har bråttom.

De som beställer i förväg kommer att dra nytta av en reducerad kostnad. Pixartprinting erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på leveransmöjligheterna. Du har även möjligheten att låta en av våra grafiska experter granska din design för en liten extrakostnad.

Relaterade Produkter

Pixartprinting erbjuder en rad olika fullt anpassningsbara pappersprodukter, inklusive småformat och stora format såsom banners och externa affischer.