Sydd almanacka

Våra almanackor med sytt mjukband är en kvalitetsprodukt, enkel men effektfull: 144 sidor för alla dina anteckningar och åtaganden. Skräddarsy dem med ditt varumärkes eller verksamhets grafik och använd dem varje dag på kontoret för att organisera dina dagar. De är perfekta även som gåva till dina kunder.

  • Fyra format
  • även skräddarsydd layout

Pixartprintings skräddarsydda almanackor

Almanackor har alltid varit ett av de bästa medlen för att kombinera kommunikation och användbarhet. Tack vare vår djupa kunskap inom området kan Pixartprinting erbjuda ett brett utbud av almanackor för 2024; tillverkade av hög kvalitet och anpassningsbara med dina märken och logotyper till ett verkligt förmånligt pris.

Produktens anpassning är utan jämförelse och du kan skräddarsy omslagets alla delar. Alla Pixartprintings almanackor är utrustade med veckokalender, årlig planering, adressbok och finns på fyra språk: engelska, franska, spanska och tyska.

De är jätteenkla att beställa: Du behöver bara välja format, antalet önskade kopior och ladda upp din grafik. Om du skulle stöta på några problem finns Pixartprintings personal till ditt förfogande för vägledning och expertråd.

Kvalitet, snabba leveranser och bekvämlighet är som alltid Pixartprintings utmärkande drag.

Få en gratis offert och anpassa produkten direkt på hemsidan för att klargöra eventuella tvivel eller stilla din nyfikenhet om de skräddarsydda almanackornas egenskaper.

Slutligen får du inte glömma att ta en titt i sektionen Fast Lane för att se om det finns några speciella kampanjerbjudanden som passar dig.