Etiketter på rulle

Flaskor, konserver och burkar: få dina produkter att tala med våra skräddarsydda etiketter på rulle. Finns i flera olika underlag och kan användas i många olika sammanhang, med både manuell och automatisk applicering med maskin.

Sätt dina etiketter överallt

För att sätta din egen prägel på produkterna och se till att de blir igenkända, behöver du mångsidiga etiketter som passar artikeln du sätter dem på. Etiketterna på rulle från Pixartprinting ger dig möjligheten att sätta din logga på alla sorters material: du kan välja den etikett som passar just dina produkter från vårt stora urval (hela nio typer).

  1. Klassiska: välj mellan 13 olika sorters material för denna sortens etikett. Det handlar om en standardetikett, som kan användas på alla sorters underlag.
  2. Förädlade: perfekta för de lite lyxigare och elegantare produkterna, tack vare varmprägling (som kan fås i guld eller silver) och appliceringen av ett matt skyddslack.
  3. Kosmetik och skönhetsvård: dessa etiketter står emot fukt och har en hög vidhäftningsförmåga. De är perfekta för att pryda och försköna skönhetsprodukter.
  4. Flaskor och förpackningar: avsedda för livsmedelsbranschen, tack vare deras motståndskraft mot olika förvaringsförhållanden.
  5. Vin och sprit: dessa etiketter står emot luftfuktighet och fläckar, och klarar låga temperaturer som krävs för förvaringen av vissa typer av alkohol.
  6. Öl: räds inte oljor och fett. Framtagna för att göra dina flaskor originella.
  7. I plast: du kan applicera dem på alla sorters underlag och på alla platser, tack vare deras höga motståndskraft även utomhus.
  8. I papper: de kan användas på många olika sätt, tack vare nio olika material som du kan dekorera dina artiklar med.
  9. Elektrostatiska (flyttbara): tack vare dessa etiketters låga vidhäftningskraft kan du avlägsna dem och flytta dem utan att de lämnar kvar rester på underlaget.

Storleken på etiketterna kan variera från minst 1x1 cm till max 30x30 cm; när det gäller formatet kan du antingen välja ett som vi föreslår eller ett personligt. Dessutom har du alltid flera material att välja mellan till dina etiketter: från minst två till max 13, beroende på vilken artikel du ska beställa.

Förädling av etiketter: Guld-, silver- eller 3D-effekt

Vill du förädla dina etiketter genom att framhäva vissa delar av grafiken? Genom digital förädling har du möjligheten att applicera guld- eller silverfolie eller ett lager 3D-lack på utvalda delar av trycket. De förädlade detaljerna kommer att skina eller kännetecknas av en speciell tredimensionell effekt, som är både visuellt och taktilt tilltalande.

Relaterade produkter

Det är viktigt att märka dina produkter på bästa sätt: ett genomtänkt (beroende på mottagare) och originellt eller elegant yttre fångar lättare kundernas uppmärksamhet. Just därför kan du få användning för våra tags och klistermärken.