Självpublicering

Har du skrivit en roman, en essä eller en novell? Låt inte ditt mästerverk ligga kvar i skrivbordslådan! Upptäck våra bästa lösningar för att publicera alla dina projekt helt på egen hand, snabbt och enkelt. Förutom ett brett urval av papper och format har du även möjlighet att välja laminering och förädling för att ge dina publikationer det lilla extra.

  • Kan beställas från ett exemplar.
  • Både styvt och mjukt omslag tillgängligt.

Självpubliceringstryck

Är du författare och vill förverkliga ditt publiceringsprojekt? Med Pixartprinting kan du skriva ut dina egna publikationsprojekt snabbt och enkelt. Du kan göra detta på denna sida, genom att välja dina föredragna anpassningsalternativ: format, orientering, papperstyp för de inre sidorna och omslaget, laminering och speciella efterbehandlingar. Vår utskriftsservice passar för både små och stora projekt - du kan till och med skriva ut dina nya självpubliceringsprojekt i små upplagor, från så lite som ett exemplar!

Vad är självpublicering?

"Självpublicering" innebär att publicera ett verk utan att använda en utgivare. Självpublicering ger dig mycket autonomi, ger publiken friheten att bedöma verket och välja de bästa böckerna. Självpublicering innebär därför att skrivande, utskrift och publicering är autonoma. Om du har skrivit en bok och vill producera den i svartvitt, kan du göra det snabbt och enkelt genom vår utskriftstjänst.

Mängder av idéer för dina egna publikationsprojekt

I vår omfattande onlinekatalog kan du hitta massor av idéer för att skriva ut dina nya publiceringsprojekt: böcker, kataloger, tidningar, broschyrer, etc. Du kan välja bindningstyp, papperstyp och format du föredrar. Vi erbjuder massor av anpassningsalternativ för att förverkliga ditt arbete. Ta en titt på dem alla!