Holografiska klistermärken

Våra holografiska klistermärken är den perfekta lösningen för att få din produkt att sticka ut ordentligt. Tillverkade av metalliserad polypropen med spegelfinish och optimal färgåtergivning för en storslagen holografisk effekt. Välj mellan tre skärningar för att hitta den som är skräddarsydd för dig: helskuren (die-cut), halvskuren (kiss-cut) eller på ark.

  • Hög slitstyrka
  • Hög tjocklek

Skräddarsydda holografiska etiketter

Våra holografiska etiketter är det perfekta underlaget för att få dina grafik att glänsa. De är tryckta i högupplöst kvalitet och kännetecknas av den regnbågseffekt som skapas av den holografiska film som utgör etikettens bas. Du kan använda dem som reklamgadgets att dela ut i butiken eller vid olika event, eller använda dem för att dekorera förpackningar till dina produkter. I bägge fallen kommer de locka förbipasserandes uppmärksamhet och väcka deras nyfikenhet. Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka dina personliga holografiska etiketter online, med utgångspunkt från din befintliga grafik, eller från en ny grafik som kan skapas på vår sida. Du får dina nya holografiska etiketter levererade direkt till ditt kontor eller hem till dörren med punktliga leveranser.

Vad är en holografisk etikett?

Den holografiska etiketten har en blank och reflekterande yta. Den reflekterar ljuset med en vacker regnbågseffekt och berikar den tryckta bilden med vackra nyanser. Den kan levereras separat eller på ark och kan appliceras på vilken slät yta som helst både inomhus och utomhus. Holografiska etiketter används också ofta för tillverkning av garantietiketter, som appliceras på förpackningen för att understryka produktens kvalitet.

Holografiska etiketter separat eller på ark

Hos Pixartprinting är "skräddarsytt" ledordet. Du har möjlighet att trycka dina personliga holografiska klistermärken genom att välja det format och den skärning du önskar:

  • Formskurna holografiska klistermärken med genomgående skärning: de levereras enskilda och har en skärning som går längs kanten på grafiken.
  • Holografiska etiketter med halv skärning: även dessa levereras enskilda, och kännetecknas av ett kvadratiskt underlag, från vilket etiketten kan tas bort och appliceras på ytorna.
  • Holografiska etiketter på ark: de är fördelade på ett ark, där etiketter i olika format och storlekar kan placeras.

Tryck dina holografiska etiketter online

Hur kan du beställa dina nya holografiska etiketter? Du har möjlighet att trycka din befintliga grafik eller så kan du skapa en ny grafik direkt på vår hemsida Har du redan en tryckfil?

  1. Välj anpassningsalternativ på den här sidan.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en korrekt tryckfil.
  3. Lägg din beställning och ladda upp filen för att slutföra köpet.

För att skapa en ny grafik på vår webbplats kan du använda Designer, vårt kostnadsfria onlineverktyg för redigering, eller så kan du beställa en av våra Designtjänster för att låta någon av våra professionella grafiska formgivare hjälpa dig. Valet är ditt!

Holografiska etiketter och andra självhäftande produkter för dig

Förutom holografiska etiketter kan du på vår hemsida hitta många andra personliga etiketter, dekaler och klistermärken att trycka med din grafik, t.ex. formskurna klistermärken, klistermärken kiss-cut och klistermärken på ark.

För att ge dina nya etiketter en tredimensionell effekt rekommenderar vi våra 3D-dekaler. För att dekorera och ge dina produkter det lilla extra kan du ta en titt på våra skräddarsydda etiketter.