Hylltags

Våra hylltags är det perfekta verktyget för att fånga dina kunders uppmärksamhet, lyfta fram dina flaggskeppsprodukter och bättre marknadsföra dina säsongserbjudanden. Skräddarsy den med en effektfull fras eller ett specialerbjudande och välj mellan mattbestruket papper eller plastmaterial.

  • 3 format
  • 2 material
  • Dubbelhäftande tejp för applicering medföljer

Hylltags

Våra reklamtags används för att ge synlighet till specialerbjudanden och kampanjer i butiker och stormarknader. Dessa tags är hängskyltar som hängs på hyllan och kan tryckas med en rabattprocent, varans pris eller annat budskap. Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka dina skräddarsydda reklamtags helt i linje med ditt företags samordnade marknadsföring. De kan tillverkas i klassisk halvmatt 0,5 mm kartong eller i vit 0,3 mm plast, och finns i tre olika format. Du kan även lägga till en blank laminering för att göra dina kartongtags ännu rivtåligare.

Tryck skräddarsydda reklamtags

Tryck dina reklamtags med några få klick! Du kan göra det via denna sida:

  1. Välj de anpassningsalternativ du önskar.
  2. Ladda ner mallen från hemsidan och tillhörande instruktioner för att skapa din tryckfil på rätt sätt. Eller utnyttja Designer, vårt gratis redigeringsverktyg online, för att skapa din grafik. Du kan även köpa en av våra Designtjänster för att få hjälp från en av våra professionella grafiska formgivare.
  3. Skicka in beställningen och ladda upp din tryckfil för att slutföra köpet.

Kom ihåg att våra reklamtags är till för att fånga kundernas uppmärksamhet från hyllan. Se därför till att priset eller rabattprocenten syns ordentligt genom att använda färger och typsnitt som inte riskerar att gå obemärkt förbi!

Reklamtags och andra produkter för din butik

Utöver våra reklamtags kan du i vårt stora produktutbud online även hitta massor av andra produkter för din butik. Bl.a. olika modeller av skräddarsydda tags, klassiska i kartong eller vikta, för att kunna marknadsföra dina produkter på bästa möjliga sätt. För dina specialerbjudanden har vi istället olika flygblad och vikta foldrar. Hos oss hittar du allt du behöver för en 360 graders marknadsföring av din verksamhet. Kom och upptäck alla våra produkter!