Visitkort i PVC

Våra visitkort i PVC är originella och hållbara, tillgängliga i två olika format. De trycks med fyrfärg och kan skräddarsys med 3D-färg och varmprägling i guld eller silver.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Plastkort

Tryck unika och exklusiva visitkort i färgad eller transparent plast. Pixartprinting erbjuder mängder av tillval gällande design, format, material och tryckteknik för att garantera en fantastisk slutprodukt.

Tryck exklusiva visitkort i plast

Ett visitkort representerar vem du är och det är därför viktigt att det reflekterar dig och ditt företag på bästa sätt. Med ett medlemskort, företagskort, presentkort, VIP-kort, passerkort och visitkort i färgad eller transparent plast har du stora möjligheter att göra just det. Pixartprinting kan hjälpa dig beställa och trycka plastkort med fantastisk kvalitet och med en mängd olika tillval oavsett dina behov.

Hos Pixartprinting kan du enkelt trycka färgade eller transparenta plastkort online till ett mycket bra pris. Vi kan erbjuda billiga visitkort i plast vars design och höga kvalitet gör att de både ser och känns exklusiva. Våra olika tryckprocesser skapar nya möjligheter för en hållbar, unik och personlig design och vi kan erbjuda ett brett spektrum av grundfärger att välja bland.

Beställ plastkort och visitkort i plats online

Välj om dina plastkort eller visitkort i plast ska vara genomskinliga, frostade eller färgade, vilka mått, tjocklek, storlek och format de ska ha, om du vill ha kantiga eller rundade hörn, om du vill trycka på både fram- och baksidan. Du kan till och med välja om visitkortet ska vara en 3D-utskrift eller om det ska ha guld- eller silvereffekt. Med oss är det enkelt att vara unik!

Pixartprintings beställningsformulär online är till för att det ska vara enkelt, snabbt och billigt att skapa egna plastkort och visitkort. Här kan du ladda upp din fil och smidigt kontrollera din design. De olika mallarna och instruktionerna gör det ännu enklare att få en överblick. För att underlätta din beställning ytterligare uppdateras priset automatiskt när du väljer bland de olika tillvalen och du kan direkt se vad slutpriset blir.

Snabb leverans av plastkort

Pixartprinting är en av de största tryckerierna online och tack vare vår avancerade tryckteknik och de stora mängder vi trycker, kan vi erbjuda tryck med hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Med oss kan du beställa mellan 100 och 5000 visitkort i plast vilket gör att våra tjänster passar alla företag, oavsett storlek. Vi kan dessutom erbjuda leverans inom 48 timmar om du har bråttom. Annars kan du välja ett billigare leveransalternativ som tar lite längre tid.

Relaterade produkter

Om du letar efter andra unika men mer klassiska visitkort rekommenderar vi våra fyrkantiga visitkort eller våra extra tjocka kort. Vi kan också erbjuda ett brett utbud av traditionella visitkort.