Tygpåsar

Tygpåsar tillverkade i bomull eller nonwoven, försedda med en dragskostängning som gör dem perfekta för att bära och transportera dina produkter. Finns i fem storlekar och tre olika färger, dessutom gör screentrycket att du kan anpassa dem efter din smak. Tryck på fram- och baksida, samma eller olika, med upp till två färger på nonwoven och upp till tre färger på bomull. Upptäck allihop!

Tygpåsar med eget tryck

Tryck egendesignade shoppingpåsar, smyckespåsar, presentpåsar och skopåsar i tyg och ge dina kunder en exklusiv upplevelse.

Tygpåse med tryck

Letar du efter exklusiva smyckespåsar, presentpåsar, skyddspåsar och förvaringspåsar med eget tryck till ditt företag? Pixartprinting erbjuder högkvalitativa stora och små tygpåsar med tryck i bomull eller polyester. De är perfekta för såväl försäljning av smycken eller andra små produkter, som stora present- och förvaringspåsar till hotell och span för tofflor och badrockar till gästerna, eller som skyddspåsar för väskor och skor. Skapa en egen design, välj bland alla våra tillval, beställ enkelt online och få din leverans inom 48 timmar - allt efter dina behov.

Billiga tygpåsar online

Våra tygkassar och tygpåsar med dragsko kommer i fem olika storlekar: 10x15 cm, 15x20 cm, 20x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm. Det gör att du kan hitta den perfekta storleken för ditt företag. Du kan själv välja om dina tygpåsar med tryck ska vara i bomull eller polyester. Polyesterpåsarna kommer i vitt, svart eller naturfärg och tygpåsarna i bomull är crèmefärgade eller svartvita. Trycket är enfärgat och du kan välja bland 12 olika färger och om du vill trycka på både fram- och baksidan. Alla dessa tillval gör att du enkelt skapar unika och specialdesignade tygpåsar som ger ditt företag en känsla av exklusivitet, hållbarhet och gedigenhet.

Beställ tygpåsar med eget tryck

Att beställa dina skopåsar, förvaringspåsar, tygkassar eller tygpåsar med eget tryck behöver inte vara svårt. Hos Pixartprinting har vi gjort allt för att underlätta när du beställer dina trycksaker online. Vårt beställningsformulär kommer med lättförståeliga instruktioner och det är enkelt att välja bland de olika tillvalen för att skapa din unika design. Formuläret uppdateras dessutom i realtid vilket gör det enkelt att få en överblick över slutpriset på din beställning.

Relaterade produkter

Pixartprinting erbjuder, förutom tygpåsar med tryck, en lång rad andra trycksaker. Varför inte trycka unika visitkort att stoppa ner i tygpåsarna? Vi kan även rekommendera våra tygkassar med handtag eller våra vackra shoppingpåsar med handtag i bomull.