Displayställ

Tre olika modeller av displayställ tillverkade i honeycomb-kartong. De är hållbara och slitstarka, och därmed idealiska för att visa upp ett stort urval av produkter – inklusive tunga varor – i butik eller på mässa.

Sköt om dina presentationer

Hållbar, rymlig och väldesignad; du behöver det bästa för din inredning. Visa upp dina varor på ett unikt sätt, tack vare våra displayställ i korrugerad kartong. Dina kunder uppskattar en innovativ stil.

Släpp kreativiteten lös

Vi har tre olika typer av displayställ till ditt förfogande, så att du kan välja den bästa modellen för dig. Utgår från måtten 80x48x170 cm.

  1. Displayställ med fyra stora hyllplan på tre konsoler och en vid bakre panel med crowner. Kan skräddarsys på en sida.
  2. Modell med fyra rymliga hyllplan och en stor bakre panel med crowner, som kan modifieras på en sida.
  3. Display med fyra stora hyllplan och en bakre panel med mycket plats på sidan samt crowner. Kan skräddarsys på en sida.

Användningsområden

Displayställen är idealiska för alla sorters presentationer. Du kan visa upp dina varor med stil, och tack vare de rymliga hyllplanen finns det plats för ett stort antal artiklar. Du har därmed en struktur lämplig både för event och för verksamheter såsom bryggerier, bibliotek och hantverksmässor.

Produkter att kombinera med displaystället

Om du behöver en modulär displayenhet, men samtidigt vill behålla kartongens originalitet, är vårt displayställ i tornmodell det du söker. Komplettera dina presentationer med våra förpackningar för att bättre packa in varorna du vill ställa ut.