Banderoller tvåsidiga

De dubbelsidiga banderollerna består av flera lager: ett invändigt blockout-material täckt av två PVC-lager. Den mörkare kärnan är ljusblockerande, vilket förhindrar att trycket på den andra sidan tränger igenom. Detta gör det möjligt att skräddarsy bägge sidor av banderollen, vilket ger gott om utrymme för ditt budskap. Idealiska för reklamkommunikation längs gator och vägar och läsbara från två håll.

  • Kan skräddarsys med öljetter och gummistropp
  • Valfri kantförstärkning
  • Även med fåll

Tryck dubbelsidiga banners och banderoller online

 

Beställ banderoller och banners för utställningar och mässor

Pixartprintings banners och banderoller med dubbelsidigt tryck är perfekta för mässor, utställningar, evenemang och som reklambanderoller. De är lätta och enkla att bära och får dina tryckta vepor, banners och banderoller att synas ordentligt när de är på plats. Vi erbjuder tryckta banderoller och banners i en mängd olika utföranden och dimensioner. En av de mest populära är det dubbelsidiga banners och banderoller, som är tillverkad av ett speciellt material för att möjliggöra dubbelsidigt tryck.

 

Billiga banderoller och banners till fantastisk kvalitet

För våra dubbelsidiga banners använder vi ECO platt, stark, halvstyv PVC / PET-material som är helt biologiskt nedbrytbart. Våra avancerade DURST P-10 skrivare garanterar strålande utskriftskvalitet med livfulla färger som förblir vackra även när de används utomhus. De tåliga materialen och smarta konstruktionen gör att den klarar tung användning.

 

Beställa dubbelsidiga banners och banderoller online

Dubbelsidiga banderoller och banners gör att det numer räcker med endast en banderoll eller vepa där du tidigare behövt två vilket gör det till ett billigare alternativ. När du trycker dina dubbelsidiga banderoller online hos Pixartprinting kan vi utlova ett fantastiskt resultat. På grund av det svarta mellanskiktet är materialet helt opakt, även i klart utomhusljus.

 

Tryck banners och banderoller med eget tryck

Pixartprintings banners och banderoller med dubbelsidigt tryck passar alla tillfällen. Banderollerna trycks helt efter dina önskemål. Vår avancerade tryckteknik i kombination med material av hög kvalitet, gör att de är ett elegant och effektivt sätt att representera ditt företag.

 

Snabb och enkel onlinebeställning

Pixartprinting tillhandahåller sina tjänster till mer än 80.000 kunder över hela Europa. Som en av de största onlinetryckerierna, har vi spelat en viktig roll i utvecklingen av industrin. Vår beställningsprocess har utformats för att erbjuda en snabb och enkel upplevelse. Bara ange dina önskemål i beställningsformuläret och ladda upp din utskriftsfil med hjälp av vår smidiga mall. All information uppdateras i realtid, vilket ger dig en inblick i de val du gör, när du vill. Om så önskas, kan en av våra designers kontrollera filen för att se till att all nödvändig information har matats in korrekt.

 

Snabb leverans till konkurrenskraftiga priser

Tack vare vår avancerade utskriftsteknik och vår omfattande erfarenhet inom den grafiska industrin, kan vi garantera snabb leverans av högkvalitativa dubbelsidiga banners och banderoller online till priser som få andra företag kan matcha.

 

Våra andra banners, vepor och banderoller

Förutom dubbelsidiga banderoller och banners, erbjuder vi även mängder av andra produkter. Ta till exempel en titt på våra POS skärmar eller överväg våra bord- och broschyrställ.