Limmade anteckningsblock

De limmade anteckningsblocken är den perfekta lösningen för dina anteckningar. 50 eller 100 sidor sammanfogade i övre kanten med kartongrygg. Skräddarsy dem med din logga eller använd dem på kontoret eller under möten, eller på butiksdisken eller i restaurangen för att skriva ner anteckningar och bokningar.

  • 7 format
  • 50 eller 100 sidor
fsc icon
Denna produkt är FSC ™ -certifierad
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Personliga Anteckningsblock – Promo Pack - Pixartprinting

Billiga Anteckningsblocktryck På Nätet

Tillsammans med ett brett utbud av fullt skräddarsydda produkter så erbjuder Pixartprinting kampanjserbjudanden på våra mest populära produkter. A4-Anteckningsblock är viktiga i alla affärsverksamheter och med Pixartprinting kan du skapa dina personliga anteckningsblock till ett otroligt pris.

Alla våra A4-anteckningsblock kommer med 50st blad av klassisk usomano ensidigt papper med en limmad framsida. Pixartprinting har också ett ryggstöd som garanterar hållbarhet, livslängd och mycket valuta för pengarna.

Pixartprintings Anteckningsblock

Vårt beställningsformulär tillåter kunden att själv välja mellan gratismallar eller en av 15 olika papperstyper för anteckningsblocket.

För att hjälpa till med ditt val så inkluderar vi ett bildgalleri med storskaliga bilder av varje design där vi har markerat logotypen och andra anpassningsbara sektioner.

Om du behöver vidare hjälp med att skapa en grafisk fil så kan Pixartprinting hjälpa dig med en gratis instruktionsmanual såväl som en grafisk filgranskningstjänst som utförs av vår professionella grafiska designer för endast 4.00€.

Denna tjänst försäkrar dig om att alla aspekter av din grafiska fil; inklusive marginaler och blödlinjer är i ett optimalt format.

Pixartprintings Leverans av Anteckningsblock

Oavsett vilken papperstyp du väljer så kommer Pixartprinting att leverera dina produkter inom 3 arbetsdagar så länge som beställningen är gjord innan 17:00, din grafiska fil är uppladdad 17:30 och betalningen är slutförd 18:30. När du väl har gjort din beställning kan du följa processen via ditt personliga Pixartprintingkonto på nätet.

Pixartprinting accepterar ett antal olika betalningsmetoder såsom Paypal, banköverföringar, kredit- och betalkort. För mer information om hur du gör en beställning, var god läs vår FAQ-sida eller kontakta vår kundtjänst.

Relaterade Produkter

För att komplettera dina brevpapper så kan du kolla i sektionerna för A4-mappar och Företagspapper för att skapa dina egna.