Flaggdisplay med fot

Är du i behov av en display som sticker ut även i utomhusmiljöer? Flaggdisplayen är lösningen som är utformad för att dra uppmärksamheten till sig på folktäta platser tack vare sin stora storlek. Den vindanpassade duken hålls upprätt av en aluminiumstång monterad i en ballasterad stödbas som gör den garanterat stabil. Tryck din display och placera den på stranden, under utomhuskonserter, torgevent eller på mässor.

  • Även endast tryck
  • Transportväska medföljer

Flaggdisplay För Affärer Och Skyltfönster

Flaggdisplayen är en golvdisplay som star för en praktisk och mångsidig lösning som anpassas perfekt efter alla dina behov. Flaggdisplayen har alltid varit en av de mest uppskattade displayerna bland våra kunder.

Den är gjord på material som kommer att garantera en extremt hög strukturell kvalitet. Flaggdisplayen är perfekt som marknadsföringsverktyg för möten, mässor och uställningslokaler.

Att skräddarsy din flaggdisplay är extremt enkelt. Pixartprinting erbjuder ett par valmöjligheter som kommer att tillåta dig att perfekt kombinera din display med dina kommunikationsbehov.

För att trycka din golvdisplay så kan du förlita dig på styrka och erfarenhet av en tryckpartner som är ledande inom sektorn med mer än 80 000 nöjda kunder!