Skrivhäften med singertråd

Skrivhäftena med singertråd är en sofistikerad lösning för dina företagsgadgets att ge bort till kunder eller dela ut på eleganta event. Välj format och skräddarsy omslaget med din logga eller ditt budskap. Anteckningsblocken är iögonfallande tack vare sin färgade bindning och möjligheten att lägga till präglingstryck.

Tryck av Anteckningsböcker sydda med singertråd

De personligt sydda Anteckningsböckerna är idealiska för att imponera på dina kunder eller partners med en gåva som har hög visuell inverkan. De är vackra, sofistikerade och anpassningsbara med dina egna grafiska design. Skrivhäften med singertråd finns tillgängliga i formaten A6 (10,5x14,8 cm) och A5 (14,8x21 cm).

De kan användas som dagböcker, men används också av de som älskar att rita eller skriva ned sina tankar på papper. De representerar en alltid mycket uppskattad gåva, att dela ut under mässor och branschevenemang. Det är faktiskt ett objekt av kvalitet, tillverkat med fina material och med stor uppmärksamhet på detaljerna.

Anteckningsböcker sydda i A5 eller A6

Först och främst har du möjlighet att välja mellan sex olika färger för bindtråden: Gul, Grön, Röd, Svart, Blå och Pärlgrå. En detalj som kommer att ge din anteckningsbok ett originellt och oefterhärmligt utseende.

När det gäller tryckmetoden, låter den dig utnyttja din kreativitet till fullo.

  1. Digitaltryck i fyrfärg: i detta fall kan du fullständigt anpassa ditt omslag i elfenbensfärgat Usomano-papper med en specifik bild.
  2. Torrprägling: det är en metod med deboss-tryck (effekt av nedsänkning jämfört med materialets yta). Du kan välja att applicera den på tre olika delar av dina anpassade omslag: på ett 8x8 cm område i botten, på ett 8x8 cm område i toppen eller över hela ytan. Du kan också välja mellan tre olika typer av papper: Sirio sten, Sirio sand och Sirio vermiljong.

Personliga Anteckningsböcker med singertråd

Sidorna i anpassningsbara Anteckningsböcker binds samman med omslaget med en sydd singertrådsbindning. Det är en hantverksmässig bindningsteknik som gör det slutliga resultatet elegant och raffinerat. Dina kunder och partners kommer säkert att uppskatta omsorgen om detaljerna och skönheten i denna gåva.

Genom torrprägling kan du dessutom ytterligare försköna omslaget med din logotyp i relief, en text eller en bild.

Anteckningsböcker sydda med ett klick!

Att beställa dina personligt sydda Anteckningsböcker på vår webbplats är enkelt. Du kan göra det via denna sida:

  1. Ladda ner Mallen med Instruktionerna och följ anvisningarna för att korrekt ställa in filen med din grafik.
  2. Informera oss om de anpassningsalternativ som passar dig, leveransdatumet och kvantiteten. Du kan se den kostnadsfria offerten i realtid, direkt på produktsidan. Detta beräknas automatiskt baserat på dina val.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din tryckfil för att slutföra köpet.

När ditt köp är avslutat får du dina nya personligt sydda Anteckningsböcker direkt till kontoret med snabba och punktliga leveranser.

Grafiken för dina sydda Anteckningsböcker

Vill du ha stöd av en professionell grafiker för att skapa ditt personliga omslag? Genom att välja Designtjänsten kommer du att stödjas av en av våra grafiker som kan modifiera din fil eller skapa ett nytt förslag baserat på dina anvisningar. Vår trycktjänst är lämplig för både små och stora företag.

Anteckningsböcker sydda för varje tillfälle

Du kan dela ut Anteckningsböcker med singertråd under evenemang för att marknadsföra ditt varumärke som en originell personlig gåva. Dina kunder kommer att kunna ta anteckningar, vilket ger synlighet åt ditt varumärke under deras möten eller samtal.

Anteckningsböckerna är också ett idealiskt medium för att få ner dina idéer på papper, ständigt visa färgerna kopplade till din varumärkesbild. Det är alltid ett användbart verktyg som passar din stil.

Sydda Anteckningsböcker och andra produkter för dina anteckningar

Du har möjlighet att upptäcka många andra modeller av Anpassade Anteckningsböcker på vår webbplats. Om du å andra sidan letar efter andra idéer för gåvor till dina kunder, kan Anpassade Gadgets vara till hjälp. Ett rikt urval av marknadsföringsartiklar att trycka din logotyp på, särskilt rekommenderade som påminnelser att dela ut till besökare på din mässmonter så att de kommer ihåg dig.

Vi rekommenderar också att du tittar på Anpassade Pennor! Många färger och modeller finns tillgängliga, för att välja den bästa pennan att trycka och använda med Anteckningsboken med singertråd.