Häftat

Den klassiska bindningstekniken med två häftklamrar är perfekt för broschyrer, tidningar, mindre kataloger och prislistor: enkel och praktisk att bläddra i är det den bästa bindningen för tunnare men effektfulla publikationer.

  • Skräddarsytt format
  • Stort urval av papper
  • Laminering och förädling tillgängligt

Böcker, tidningar och kataloger med häftbindning

Pixartprinting levererar häftbindande böcker, kataloger och tidningar.

Häftbindningar låter läsaren att enkelt få tillgång till information i ditt dokument då sidorna kan spridas ut 90 grader, och hållas uppe utan något stöd.

Vi kan häftbinda alla project I ett A4- eller A5-format, och kan omfatta stora mängder av sidor för varje dokument.

Vårt lättanvända beställningsformulär låter användare enkelt anpassa sina produkter och se hur mycket den totala kostnaden för beställningen blir i realtid.

För andra projekt så erbjuder vi spiralbindningar, limbindningar och häftbidningar.

Häftbindningsanpassning

Oavsett om du behöver en häftbindad tidning, bok eller katalog så hjälper vårt beställningsformulär dig att skapa en skräddarsydd slutprodukt.

När du beställer en produkt så se till att den fysiska sidan har två sidor som kommer att tryckas, om inte något annat har specifiserats.

Grafiska filer som skickas på nätet kan vara i PDF-format och i CMYK-format eller skickas via brev.

Pixartprinting erbjuder sju olika papperstyper för häftbindningar. Alla till ett konkurrenskraftigt pris och högsta kvalité.

För ett optimalt projektresultat så önskar vi att den begärda pappersvikten är under 150gsm och att att framsidan är mellan 200 och 300gsm.

Det finns även alternativ för om du ska trycka dokumentet utan en framsida för de som önskar att ha lättare papper för hela dokumentet.

Häftbindningar För Tidningar, Böcker och Kataloger

För att försäkra dig om en bra investering så kan du göra en lätt undersökning för varje grafisk fil för att se om de är i förhållande med våra riktlinjer, och du kan även använda dig av vår grafiska designer som kan ta en titt på din grafiska fil för en liten extrakostnad.

Vi levererar dina häftbindande produkter inom 48 timmar, så länge du gör din beställning innan 17:00. När din beställning är klar så kan du följa processen från ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Pixartprinting är specialister på anpassningsbara brevpapper, inclusive vykort, visitkort och broschyrer.