Pvc-fria banderoller

Våra pvc-fria banderoller är en stark, hållbar och högkvalitativ produkt. Tillverkade utan användning av pvc representerar de ett miljövänligare val: lättare än standardbanderollerna men med samma utförande, d.v.s. lika rivtåliga och motståndskraftiga mot vädrets påfrestningar. Pvc-fria banderoller är idealiska för inomhus- och utomhusapplikationer, och den perfekta lösningen för att skapa imponerande marknadsföring som kan visas i alla sammanhang och väderförhållanden.

  • 100 % pvc-fria material
  • Anpassningsbara med öljetter och gummistropp
  • Förstärkta kanter som tillval

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

PVC-fria Banderoller

PVC-fria Banderoller är den perfekta lösningen för effektiv och samtidigt hållbar marknadsföring. De är nämligen fria från PVC och därför lättare att hantera. Dessutom har de en matt baksida som inte släpper igenom ljus och ger full synlighet för bilden. Med Pixartprinting kan du trycka dina personliga PVC-fria Banderoller. Välj de anpassningsalternativ du föredrar och beställ på några få klick!

Personliga PVC-fria Banderoller

Att anpassa din nya PVC-fria Banderoll är enkelt och snabbt. Du kan göra det via denna sida genom att välja format, orientering, tillbehör och eventuell förstärkning längs kanterna. Lägg till öljetter och spännband för att göra din banderoll redo att användas. Du kan enkelt fästa den på ett staket eller en vägg på bara några minuter. Dina reklammeddelanden kommer inte att gå obemärkta förbi!

Tryck din PVC-fria Banderoll

Hur beställer du din PVC-fria Banderoll? Du kan göra det via denna sida på några få klick:

  1. Ladda ner mallen och instruktionsfilen från sidan. De hjälper dig att korrekt konfigurera din tryckfil.
  2. Välj de anpassningsalternativ du föredrar.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din tryckfil för att slutföra köpet.

Du kommer att få dina nya PVC-fria Banderoller direkt till ditt kontor (eller hem) med snabb och punktlig leverans.