Flexibla Förpackningar

Vill du se till att din produkt syns på hyllorna? Välj våra flexibla förpackningar Den finns i olika modeller, stående eller platta, och är idealiska för livsmedel och många andra produkter och anpassar sig lätt till din produkt och garanterar utrymme och flexibilitet.

Skräddarsydd offert
Om du inte hittar det du letar efter kan du välja att beställa skräddarsydda flexibla förpackningar. För att du ska hitta den lösning som passar just dina behov är du välkommen att kontakta någon av våra medarbetare på custom.solutions@pixartprinting.com. Du kommer att få hjälp med en skräddarsydd offert utifrån den konfiguration och det antal du önskar.
Skräddarsydda alternativ
Du kan göra olika tillval till dina flexibla förpackningar som gör att de förslutas och hängas upp efter behov eller för att förädla dem med blank eller matt laminering eller lägga till extra information i botten. Du kan välja:
 • Stansat hål
 • Zip-försegling
 • Blank/matt laminering
 • Tryckt botten
Material
Flexibla förpackningar finns i olika flerskiktsmaterial, framtagna för att försegla innehållet från fukt och säkerställa att din produkt håller sig oförändrad och skyddad från yttre påverkan. Alla material är godkända för kontakt med livsmedel och sammanfogas med lim som är helt fritt från lösningsmedel.

Tryck dina skräddarsydda flexförpackningar med Pixartprinting

Problemet med tillgång av utrymme är en faktor som påverkar alla faser av en produkts liv: lagerhållning, transport, exponering på hyllan och förvaring hos kunden är alla situationer som kräver utrymme. Just av detta skäl är det viktigt att kunna förlita sig på en funktionell förpackning som inte kräver mer utrymme än nödvändigt. Våra flexförpackningar har tagits fram för att garantera tillverkarna och konsumenterna bekvämare och säkrare förpackningar. Vi på Pixartprinting är väl medvetna om våra kunders behov och har därför bestämt oss för att introducera en ny typ av förpackningar, nämligen flexibla skräddarsydda förpackningar. Det är en ny kategori av förpackningsartiklar som passar extra bra till livsmedel, kosmetik, djurfoder och mycket mer. Flexibilitet och hållbarhet är två viktiga egenskaper hos dessa nya flexförpackningar, som inkluderar kvalitetslösningar som de nya stående Doypack—påsarna. Framtagningen av material och sökandet efter nya tekniker styr vår dagliga verksamhet. Ledordet är “skräddarsytt”: på vår hemsida har du möjlighet att skräddarsy varje produkt så att den blir perfekt för just dina kommunikationsbehov.

Våra flexförpackningslösningar: tryck stående Doypack-påsar

I vår kategori tillägnad flexibla förpackningar har du möjlighet att upptäcka våra nya stående Doypack-påsar. En innovativ och mångsidig produkt, som används mycket till livsmedel och kosmetik, som kännetecknas av en naturlig fräschör och aromer att bevara. Uttrycket “stående” (stand up) innebär att påsarnas form gör det möjligt att ställa dem upp utan stöd eller behållare. De står helt på egen hand och kräver därmed mindre utrymme på butikshyllan. Vi erbjuder två olika sorters stående påsar:

 • Doypack-påsar standard
 • Doypack-påsar i papper

Båda materialen trycks med hög upplösning tack vare toppmodern teknik. Välj det underlag som passar dig allra bäst och skapa dina nya flexibla förpackningar med Pixartprinting!

De nya flexibla förpackningarna i modellerna standard och återvinningsbar - en flexibel och skräddarsydd förpackningslösning

Perfekta för kryddor, såser och tillskott; de nya platta förpackningarna “Flat Bag” är flexibla, vattentäta, hållbara och helt anpassningsbara. De kännetecknas av en speciell flerskiktsteknik som gör det möjligt att förvara innehållet, skydda det från yttre påverkan och kan beställas i flera olika format.

Du har möjlighet att välja mellan två olika modeller av platta förpackningar:

 • Platta förpackningar standard: barriären i transparent film, sammanfogad med ett aluminiumskikt, ger ett fullständigt skydd åt innehållet. Påsen står emot yttre påverkan som kompression och repor, som kan uppstå under transport och exponering i butik.
 • Platta förpackningar återvinningsbara: representerar ett miljömedvetet och ansvarsfullt val. våra återvinningsbara platta förpackningar har utformats för att inte påverka miljön negativt utan att göra avkall på kvalitet och säkerhet för dina produkter.

Upptäck våra bästa idéer för tryck på dina flexibla förpackningar

Vår onlinekatalog innehåller massor av produkter för tryck på skräddarsydda förpackningar, allt i linje med din koordinerade varumärkesimage.

Du kan kombinera dina nya flexibla förpackningar med våra skräddarsydda etiketter, för att ge kunden all viktig information om innehållet. Välj mellan massor av olika modeller: från etiketter i papper till etiketter i plast, från klassiska till förädlade.

Välj den bästa lösningen för dig och skapa din nya skräddarsydda flexibla förpackning genom några få klick med Pixartprinting!

Era vanligaste frågor om flexibla förpackningar

 • Vilka är fördelarna med flexibla förpackningar? Flexibla förpackningar erbjuder flera fördelar: hög pålitlighet och hållbarhet, betydande platsbesparing och fullständig anpassning. Flexibla förpackningar har tagits fram för att stå emot yttre påverkan som ofta uppstår under transport, förvaring och exponering av varan i butik. De säkerställer att innehåller förblir skyddat genom alla faser.
 • Kan jag skräddarsy produkterna Flexibla förpackningar med min egen originalgrafik? Hos Pixartprinting är "skräddarsytt" vår ledord. På vår hemsida har du möjlighet att ge din förpackning det utseende du önskar, så att den passar in i din koordinerade marknadsföring av ditt varumärke. Välj de alternativ du föredrar på produktsidan och ladda upp din tryckfil. Och har du frågor eller vill ha tips och råd kan du alltid vända dig till vår kundtjänst.
 • Vilka modeller av flexibla förpackningar kan jag hitta i katalogen? Doypack stående har en speciell utformning som gör att den kan stå upprätt i hyllan utan stöd. Du behöver därmed inga speciella displayer eller hyllor för att exponera dem i butiken. De finns i versionerna standard och återvinningsbar. De platta förpackningarna Flat Bag, är framtagna för förpackning av kryddor, såser, tillskott och massor av andra flytande och halvflytande produkter. Även dessa finns i modellerna standard och återvinningsbar.