Reklammöbler

För effektiv och tillfällig inredning av din affär, pop-up-butik eller mässmonter erbjuder vi ett brett utbud av kartongmöbler. Välj mellan sex olika modeller: lätta och slitstarka och perfekta för att ge dina utrymmen en personlig stil.

Inred dina utrymmen med originalitet

Inred dina rum på ett kreativt sätt genom att dra nytta av ett annorlunda material: kartong. Våra stolar och pallar är lätta och tåliga, helt återvinningsbara, och kommer med olika former och egenskaper.

  1. Bänk i kartong (116x40x46 cm): Kan hålla även större belastningar.
  2. Puff i kartong (75x75x46): Passar både som möbel och stöd.
  3. Stol i kartong (totalt: 47x55x80 cm, sits och ryggstöd: 37x35 cm): Helt anpassningsbar.
  4. Pall i kartong (45,8x39,5x46,5 cm): Gör den helt personlig.
  5. Hög pall i kartong (35x30x72): Skräddarsy till fullo.
  6. Pall Pedreira (bas: 32x32 cm, sits: 26x26 cm, höjd: 45 cm): Bestäm om du vill skräddarsy den eller välja bland de 12 existerande designerna.

När kan du använda reklamstolarna?

Produkterna passar alla sorters verksamheter inomhus. Använd möblerna för att inreda dina utrymmen på ett annorlunda sätt under event, mässor och utställningar. Du kan också komplettera med andra möbler i samma produktlinje. Stolarna och pallarna kan även användas som ett praktiskt tillskott till din butik. I en skoaffär, till exempel, kan puffen bli en bekväm plats för att prova skor. Eller så kan du ge ditt café en annorlunda twist med pallen Pedreira.

Utnyttja kartongens potential ännu mer

Det är viktigt att veta hur du kan inreda dina omgivningar på rätt sätt. Kom till oss för andra kartongprodukter: Vi har allt från POS-displayer där du kan visa upp dina varor, till bord som du kan använda för ditt reklammaterial och slutligen tidningsställ i form av djur.