Kartongkuvert

Kartongkuvert är en idealisk produkt för att skicka dina viktiga dokument på ett säkert sätt: dess tjocklek garanterar att ditt innehåll får maximalt skydd mot stötar och annan yttre påverkan. Inte nog med det, våra kuvert fungerar även som perfekta förpackningar till ömtåliga ting som cd- eller dvd-skivor, kataloger och fotoalbum.

  • Laminering tillgänglig
  • Ytan kan skräddarsys till 100 %

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Välj kuverten i kartong för att skicka säkert

Kuverten i kartong är idealiska för långa transporter av små ömtåliga ting. Kuvertens tjocklek garanterar ett stötsäkert skydd, vilket garanterar leverans utan skador på innehållet. Om du behöver skicka viktiga dokument, är våra kvalitetskuvert för säker postgång produkten du letar efter. De starka och hållbara kuverten i kartong består av 360-grams SBS-kartong som klarar objekt med en tjocklek på max 2 cm.

Inte nog med det, det första intrycket är grundläggande när du ska presentera ditt varumärke. Därför kan du med våra kuvert i kartong, skräddarsy varje liten centimeter av ytan: sätt grafik över hela kuvertet med offsettryck i fyrfärg. Dina kuvert får även en skyddsbehandling och, om du vill, kan du välja matt, blank eller soft-touch-laminering. På så sätt kan du göra din kommunikation unik och skydda dina kuvert från repor och skador.

Efter att du gjort dina kuvert unika, kan du försegla dem med en stark packtejp, för att se till att innehållet skyddas på bästa möjliga sätt. När kuvertet väl nått fram till sin destination, är det enkelt att öppna tack vare rivremsan som sitter vid den självhäftande remsan. Remsan gör det enkelt att öppna kuvertet och ger även en indikation om manipulering om den skadats.

Stark och hållbar: skräddarsy din skattkista

Vill du skräddarsy dina kartongkuvert? Här är alla tillgängliga alternativ:

  • 3 olika format: A4, A5, A3
  • 5 olika modeller: A4 vertikalt, A4 horisontellt, A5 vertikalt, A5 horisontellt, A3 vertikalt
  • Laminering: blank utvändigt eller matt utvändigt

Användningsområden

Kuverten i kartong är idealiska för att skicka viktiga dokument som inte får vikas. Broschyrer, kalendrar eller kataloger, tidningar, fotoalbum: du kan skicka precis vad du vill till andra sidan jordklotet, och vara säker på att det kommer fram utan repor eller andra skador.

Inte nog med det, ömtåliga ting som cd- eller dvd-skivor och presentförpackningar, skickas utan problem med våra kartongkuvert.