Reklambord

Bord i kartong för inomhusbruk, fullt anpassningsbart. Modulärt och enkelt att montera, perfekt för alla marknadsföringsbehov och mässammanhang.

Den bästa presentationen för dina evenemang

För att fånga kundernas uppmärksamhet under mässorna du deltar på måste du ge din monter en personlig touch. Vårt skräddarsydda reklambord gör att du blir ensam i ditt slag.

Välj det material som passar dig bäst

Vi har tre olika bord att välja mellan, gjorda med olika material och format, och som du kan göra helt personliga:

  1. Bord i tyg: Ett 172x98 cm stort bord, utrustat med ett tåligt hyllplan där du kan placera ditt reklammaterial. Duken består av 100 % polyester som behandlats för att inte bli skrynklig. Monteringen är enkel och när du väl har en ställning kan du beställa nya tryck och endast byta ut duken.
  2. Bord i kartong: En produkt för inomhusbruk, enkel att montera och återvinningsbar. Finns i två format: 100x36x100 cm och 130x36x100 cm.
  3. Bord med crowner: Du kan ändra utseendet när du vill genom att dra nytta av de flyttbara dekalernas egenskaper. Strukturen (183x85 cm) är gjord av plast, med två stänger i aluminium och en crowner i Forex (68x28 cm).

De bästa tillfällena att använda borden

Reklamborden är idealiska för din verksamhet under olika event. Dra nytta av möjligheterna för anpassning och skapa de bästa borden för ditt varumärke. Få kunderna att lägga märke till dig under mässor och evenemang.

Vilka produkter kan du kombinera med våra bord?

Vi har ett stort utbud av produkter till ditt förfogande, så att du kan vara säker på att kunderna alltid ser dig. Ta en titt på våra displayer och välj de som passar bäst för dig.