Bordskalendrar

Dagar, veckor och månader finns alltid nära till hands. Med våra bordskalendrar kan du organisera din tid och få ordning på skrivbordet. Dela ut dem på kontoret till dina medarbetare eller ge dem som gadget till kunderna i butiken eller på mässan.

  • Fem format
  • Fyra modeller

Beställ unika bordskalendrar

Välj bordskalendrar i flera funktionella format för din arbetsplats eller som reklam för ditt företag. Spiralbindningen i metall och den stadiga botten gör det enkelt att bläddra.

 

Tryck bordskalender

Oavsett om du letar efter en smidig bordskalender till dina anställda eller om du vill trycka bordsalmanackor att ge bort som reklam kan Pixartprinting erbjuda allt du behöver. När du trycker dina bordsalmanackor hos oss kan du välja mellan tre olika storlekar och modeller: 14,2x10 cm, 20,4x14 cm eller 29,7x10 cm vilket gör att du kan hitta något som passar dig, oberoende av om du är intresserad av att trycka små eller stora bordskalendrar. Alla trycks horisontellt på 250 grams papper med 380 grams kartong som stöd och kommer med spiralbindning. Det ger en stadig och lättbläddrad bordskalender. Du har dessutom tre olika layouts att välja på vilket gör att du enkelt kan skapa en egendesignad och unik kalender.

 

Beställ bordsalmanacka online

Hos Pixartprinting är det enkelt och smidigt att beställa och trycka dina bordsalmanackor online. Du kan enkelt välja bland de olika tillvalen och se hur slutresultatet kommer se ut. Då slutpriset uppdateras automatiskt utifrån vad du väljer är också enkelt att följa vad den totala kostnaden kommer bli. Har du bråttom? Då kan vi erbjuda expressfrakt på 48 timmar. Oavsett kan du lita på att du alltid får fantastiskt resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Relaterade produkter

Vi erbjuder, förutom våra bordsalmanackor, även limbundna almanackor och väggkalendrar till lika konkurrenskraftiga priser!