Kuvert

Kuvert är ett oumbärligt instrument för din dagliga kommunikation. Perfekta för att skicka företagsdokument och reklamkampanjer direkt till dina kunder. Du har flera olika kuvertmodeller att välja mellan, som du kan skräddarsy med din logga eller ditt budskap: nio olika kuvert för massor av olika utskicksbehov.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Kuvertutskrift och tryck

Efter att ha spenderat bade tid och pengar på att skapa brevpapper så är det viktigt att du får valuta för pengarna när du beställer produkter från oss.

Pixartprinting levererar kuvert i en rad olika storlekar, och kan justeras så att de används med din personliga design och logotyp.

Beroende på användningsområdet av kuverten så kan vi erbjuda dem som har fönster, bandfickor eller är lämpliga för kuvertförpackningsmaskiner.

Vi levererar också de mest populära stora kuverten så att du snabbt och enkelt kan beställa C5-kuvert, C4-kuvert och DL-kuvert.

Beroende på användningen av dina kuvert kan vi erbjuda dem som har fönster, band fickor eller är lämpliga för kuvert förpackningsmaskiner.

Vi levererar också de mest populära stora kuvert så att du snabbt och enkelt kan beställa C5-kuvert, C4-kuvert och DL-kuvert.

Att Välja Kuvertstorlek

Oavsett vilken typ av produkt du önskar att vi skickar till dig så finns det en mängd olika kuvertstorlekar som kan justeras bade fram och bak.

Varje beställningsformulär innehåller en nedladdningsbar manual och mallar för att hjälpa dig att skapa din grafiska fil, och försäkra dig om att du får dina produkter som du är i behov av.

För att tillgodose kunder oavsett storlek så har vi affärstryckta kuvert som enkelt kan beställas i den mängd som du vill ha, men minst 500 och max 50 000. När du förbereder din bildfil så se till att du följer riktlinjerna.

Om du vill garantera att din grafiska fil är korrekt så kan du få hjälp av vår grafiska designer som kan göra en koll och ge sina förslag för endast 35kr.

Kuverttryck och Leverans

Pixartprinting använder sig av avancerad digitaltryck för att försäkra dig om att dina kuvert blir tryckta med bästa kvalité.

För förseglade kuvert så tillämpar vi extra resistant lim som försäkrar att när de väl är förseglade så kan de inte öppnas och återsäljas.

Utöver det så är alla våra kuvert med fönster omsorgsfullt skapade för att se till att inga bubblor eller omjämnheter finns.

För att underlätta för kunden så har vi valt att antingen skicka den grafiska filen via Pixartprinting via brev eller att ladda upp dem direkt på Pixartprintings hemsida.

Notera att vi blockerar filer som är under 70dpi. För att få reda på mer information om grafiska filer var vänlig besök vår FAQ-sida.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar anpassningsbara firmapapper till over 80 000 kunder varje månad. Testa vårt firmapapper eller visitkort till konkurrenskraftiga priser.