Färgguide självhäftande PVC

Vår färgguide innehåller de viktigaste färgkombinationerna för direkttryck på ett stort utbud av underlag. Välj det material du behöver från vår kollektion av självhäftande PVC. Guiden trycks på ett provark i formatet 100 x 70 cm, och är en idealisk referens för optimalt tryckresultat.

Undvik alla sorters misstag

Om du vill se hur dina tryck kommer att se ut i förväg kan du välja vår färgguide för självhäftande pvc. Denna produkt presenterar de vanligaste kromatiska kombinationerna för direkttryck på denna typ av material: du kommer att kunna känna dig trygg med ditt val. Du kan beställa din färgguide i formatet 100x70 med loggan Pixartprinting eller utan, utifrån dina behov.

Tillgängliga material

I färgguiden hittar du nio olika självhäftande dekaler, som i sin tur är uppdelade i tre grupper.

  1. Självhäftande vinyl: är den största gruppen, med hela fem olika sorters pvc att välja mellan. Monomerisk självhäftande vinyl finns i tre olika utföranden: matt, blank och matt med grå baksida. De första två är framför allt anpassade för applicering på plana ytor. Detta gäller även transparent självhäftande vinyl. Om du har att göra med måttligt oregelbundna ytor, skyltfönster eller metallkonstruktioner, kan du välja vår polymeriska självhäftande vinyl med grå baksida.
  2. Easy wall: det finns två olika sorter att välja mellan. Den första är Easy Wall för väggar, perfekt för applicering på oregelbundna ytor. Den andra är transparent och flyttbar och kan inte tryckas i vitt; förutom applicering på vägg kan den även användas på glas.
  3. Refix elektrostatisk: en pvc-film som behandlats för att elektrostatiskt fästa på plana ytor som metall, skyltfönster och fönster. Finns i vitt och transparent.

Användningsområden

Du kan beställa färgguiden för att få en uppfattning om den exakta färgåtergivningen på underlaget som du behöver: på så sätt kan du vara säker på hur dina produkter kommer att se ut.

Bra att kombinera med färgguiden

På vår sida hittar du olika färgguider för många andra sorters underlag, i kategorin provpaket.