Spiralbindning

360 graders öppning för 360 graders användning: spiralbindningen gör det möjligt för dig att skapa smidiga publikationer som är enkla att bläddra i för kommersiella eller redaktionella projekt. Spiralen som finns i olika färger ger dig möjligheten att öppna publikationen helt och hållet utan att förstöra bindningen.

  • Skräddarsytt format
  • Spiral i olika färger
  • Laminering och förädling tillgängligt

Tryck böcker, tidningar och kataloger med spiralbindningar

Spiralbindningar är viktiga för de som letar efter att framföra sina dokument på ett professionellt och enkelt sätt.

Pixartprinting levererar spiralbundna dokument i en rad olika storlekar och erbjuder full anpassningsbarhet för varje projekt.

För att ge våra kunder en skräddarsydd valmöjlighet så har vi valt att de kan välja sin egen stil och storlek tillsammans med den typ av papper de föredrar.

För de som önskar att vi låter vår grafiska designer ta en titt på den grafiska filen kan göra det för en extraavgift på 35kr.

Skräddarsydda Spiralbundna Produkter

Pixartprinting låter kunder anpassa sina spiralbundna projekt och skapa slutprodukter som inkluderar nödvändig information för företagets marknadsföring. Välj bland 5 olika storlekar för ditt projekt.

För ett optimalt resultat så råder vi om vikten på sidorna inte bör vara mer än 150gsm, och framsidan mellan 250 och 300gsm.

Vårt onlineformulär ger beskrivning om varje valmöjlighet för att klargöra hur det slutgiltiga projektet ser ut och uppdaterar i realtid hur budgeten ser ut att bli.

Framsidorna för tidningar, böcker och kataloger kräver uppmärksamhet för detaljer så våra kunder kan välja det bästa priset på standardpapper eller lyxpapper.

Vi kan även laminera framsidan av ditt projekt med antingen ett matt eller ett glansigt material för en stilig look.

Pixartprintings Spiralbindningstjänst

Pixartprinting underlättar för tusentals kunder per månad, och har investerat I den fineste utrustningen för att ge premiumprodukter.

. Alla tidningar, kataloger och böcker med spiralbindning utförs med hjälp av vår 6 HP Indigo digitala maskiner som möjliggör perfekt resultat.

Pixartprinting kan rymma nästan alla designer för spiralbindningsdokument, men om du har ett särskilt komplicerat projekt så var vänlig kontakta vår support för att diskutera dina behov.

Om du har frågor efter att din beställning är klar så kan du alltid hitta information via ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Pixartprinting är specialister när det kommer till bindningar av en mängd dokument för flera syften. För lätta inbundna dokument så kan du besöka våra Tidnings-sida.