Återvinningsbar Doypack

Den flexibla förpackningen - Doypack förvarar dina produkter på ett behändigt sätt tack vare sin smidiga botten med bälg. Välj mellan de två flerskiktspapprena för att se till att din produkt skyddas och är säker. Underlagen är tåliga och återvinningsbara.

• Från 100 st/beställning • 4 format

De nya stående återvinningsbara Doypack-påsarna: funktionalitet och hållbarhet för dina skräddarsydda förpackningar!

De upprättstående Doypack-påsarna är den perfekta lösningen för skapandet av funktionella och förpackningar för lagerhållning, transport och exponering på butikshyllan. De är inte bara flexibla utan även mycket hållbara och därmed perfekta för förvaring av livsmedel, djurfoder, kosmetik och mycket mer. Mångsidigheten och säkerheten som de upprättstående påsarna gör att de passar till flera olika sorters produkter och sammanhang. Den speciella flerskiktstekniken hos Doypack gör det möjligt att på ett optimalt sätt isolera innehållet från yttre påverkan, vilket skyddar det från fukt och temperaturskillnader. Dessutom kan de upprättstående påsarna, tack vare sin speciella form, ställas på butikshyllan utan stöd eller behållare: de står upp helt av egen kraft och kräver därmed mindre utrymme på hyllan. Denna förpackningslösning är dessutom miljövänlig. De upprättstående Doypack-förpackningarna är återvinningsbara eftersom de är tillverkade av material som är lätta att återvinna, som papper och film. En hållbar förpackning som kan skräddarsys och skyddar dina produkter från förpackningsstadiet till dess att slutkunden öppnar den. Upptäck de nya upprättstående påsarna från Pixartprinting och skapa den återvinningsbara förpackning som passar dina produkter allra bäst!

Doypack-påsarna med flerskiktsteknik: flexibla, hållbara, slitstarka och anpassningsbara

De upprättstående Doypack-påsarna är skapade med flerskiktsteknik, som ger skydd mot både vätskor och luft: innehållet isoleras helt och hållet från yttre påverkan och behåller därmed sin naturliga fräschör. Förpackningarna är även pålitliga och säkra eftersom de minimerar risken för att innehållet ska spridas under lagerhållning och transport. Påsarna består av återvinningsbart papper sammanfogat med en skyddsfilm. Den utvändiga ytan är helt anpassningsbar: vi använder oss av flexografitryck med tio färger för att kunna ge dina återvinningsbara Doypack-förpackningar det utseende du önskar. De upprättstående påsarna kan efter användning enkelt slängas i pappersåtervinningen och återvinns därmed på ett miljöriktigt sätt. För oss på Pixartprinting är det av yttersta vikt att vi respekterar miljön i allt vi gör: hållbarhetstänket genomsyrar hela vår verksamhet, från framtagningen av material till tryck. Vid tillverkningen av påsarna använder vi FSC-certifierat papper som kommer från skyddade skogar och hanteras med respekt för miljömässig hållbarhet.

Anpassningen av de upprättstående påsarna: tryck dina återvinningsbara förpackningar med några få klick!

Du kan enkelt beställa våra nya upprättstående påsar direkt från vår hemsida. Ladda ner den användbara mallen från produktsidan och följ instruktionerna för en korrekt inställning av din grafikfil. Välj sedan de anpassningsalternativ du önskar samt leveransdatum. Kom ihåg att du alltid tjänar på att beställa i tid hos Pixartprinting! Är du ute i god tid kan du få riktigt förmånliga priser. När du väl är klar med köpet får du dina skräddarsydda upprättstående påsar levererade direkt till kontoret med snabba och punktliga leveranser. Glöm inte att vår kundtjänst kan hjälpa dig under köpprocessens alla steg, från produktval till leverans.