Vykort

Vykorten är ett effektivt verktyg för att nå fram till sina kunder och mottagare. Skräddarsy dina och skapa unika vykort för att marknadsföra ett företag, berätta om ett event, skicka speciella inbjudningar eller hälsningar.

  • 2 format
  • olika fram- och baksidor

Pixartprintings Inbjudnings- och Vykortstryck

Pixartprinting levererar högkvalitativa vykort och inbjudningskort som imponerar på dina klienter och marknadsför det angivna tillfället.

En inbjudan är ett första steg när det kommer till att skapa ett lyckat evenemang, och därför ser vi till att uppfylla kundens behöv så bra som vi kan.

Med valet att implementera din design på båda sidorna av vykorten eller inbjudningskorten så ger våra produkter valuta för pengarna, och en bra vinst på investeringen.

. För de som önskar att göra ett uttal med deras inbjudningar kan trycka upp till pappersstorleken A6, eller för ett mer diskret evenemang så kan du välja den traditionella 10cm x 15cm.

Vykort och Födelsedagsinbjudningar

Vykort och födelsedagsinbjudningar är främst förknippade med bröllopsinbjudningar och partyinbjudningar, men de är också effektiva för komersiella- och reklamändamål.

Om ditt företag är värd för ett evenemang som du vill meddela dina gäster om i förväg, så erbjuder vi leverans med upp till 70 000 enhter på bara 48 timmar.

För de som har ett mer flexibelt schema kan vi erbjuda leverans inom 7 dagar för ett reducerat pris. Vi arbetar även med grafisk design och låter kunden välja från porträtt eller landskapsbilder när det kommer till pappersvikt.

Våra rekommendationer är att pappersvikten för inbjudningar är 265gsm; men vi kan även erbjuda tyngre och lättare valmöjligheter.

Anpassa Dina Vykort och Inbjudningskort

När du grafiska design väl är uppladdat så kan vår grafiska designer verifier att allt är som det ska enligt riktlinjerna för att du ska få ett så bra tryckresultat som möjligt för en liten extrakostnad.

Vår rad av olika papper försäkrar dig om att designen och utseendet kommer att kännas som det du förväntat dig, såsom vårt klassiska glansiga papper som har en mjuk finish och förstärker färgerna på designen.

För de som vill ha lite mer hållbara vykort och inbjudningskort så har vi lamineringsval. Välj mellan glansig eller matt finish på vilken sida du vill för att motverka att de blir slitna.

Efter att du slutfört beställningen av dina vykort eller inbjudningskort så kan du följa processen från ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Om du letar efter att marknadsföra ett evenemang för en mer generell public så kan du anpassa dina flygblad och reklamblad med fotokvalitativa bilder.