You are on the .se domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(US)
CLOSE

Pixartprintings Inbjudnings- och Vykortstryck

Pixartprinting levererar högkvalitativa vykort och inbjudningskort som imponerar på dina klienter och marknadsför det angivna tillfället.

En inbjudan är ett första steg när det kommer till att skapa ett lyckat evenemang, och därför ser vi till att uppfylla kundens behöv så bra som vi kan.

Med valet att implementera din design på båda sidorna av vykorten eller inbjudningskorten så ger våra produkter valuta för pengarna, och en bra vinst på investeringen.

. För de som önskar att göra ett uttal med deras inbjudningar kan trycka upp till pappersstorleken A6, eller för ett mer diskret evenemang så kan du välja den traditionella 10cm x 15cm.

Vykort och Födelsedagsinbjudningar

Vykort och födelsedagsinbjudningar är främst förknippade med bröllopsinbjudningar och partyinbjudningar, men de är också effektiva för komersiella- och reklamändamål.

Om ditt företag är värd för ett evenemang som du vill meddela dina gäster om i förväg, så erbjuder vi leverans med upp till 70 000 enhter på bara 48 timmar.

För de som har ett mer flexibelt schema kan vi erbjuda leverans inom 7 dagar för ett reducerat pris. Vi arbetar även med grafisk design och låter kunden välja från porträtt eller landskapsbilder när det kommer till pappersvikt.

Våra rekommendationer är att pappersvikten för inbjudningar är 265gsm; men vi kan även erbjuda tyngre och lättare valmöjligheter.

Anpassa Dina Vykort och Inbjudningskort

När du grafiska design väl är uppladdat så kan vår grafiska designer verifier att allt är som det ska enligt riktlinjerna för att du ska få ett så bra tryckresultat som möjligt för en liten extrakostnad.

Vår rad av olika papper försäkrar dig om att designen och utseendet kommer att kännas som det du förväntat dig, såsom vårt klassiska glansiga papper som har en mjuk finish och förstärker färgerna på designen.

För de som vill ha lite mer hållbara vykort och inbjudningskort så har vi lamineringsval. Välj mellan glansig eller matt finish på vilken sida du vill för att motverka att de blir slitna.

Efter att du slutfört beställningen av dina vykort eller inbjudningskort så kan du följa processen från ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Om du letar efter att marknadsföra ett evenemang för en mer generell public så kan du anpassa dina flygblad och reklamblad med fotokvalitativa bilder.

Få en offert
Vill du skapa din design kostnadsfritt?
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Namn på filen som hör ihop med denna produkt
Priser
Uppskattad leverans
Kopior
0,00
0,00
Ytterligare val
$ 4,44
×

Observera följande:

  • Om din fil inte uppfyller kraven kommer du att ombes att ladda upp den på nytt.
  • Varje gång du laddar upp en ny fil uppdateras leveransdatum enligt valen gjorda i offerstadiet.

Dina filer kontrolleras automatiskt och kostnadsfritt för att:
- Verifiera dimensioner
- Upptäcka öppna teckensnitt
- Kontrollera typsnitt och bankonvertering
- Identifiera Pantone-färger
- Konvertera alla Pantone-färger till den bästa profilen för utskriftsbegäran
- Kontrollera om det finns vitt övertryck och stansningspassagen
- Kontrollera att upplösningen är inte lägre än 70 dpi

Genom att din fil kontrolleras av en grafisk formgivare ($ 4.44) får du:
- Grafisk kontroll av säkerhetsmarginaler
- Kontroll av kantavstånd för grafiska element
- Orienteringskontroll för fram- och baksida
- Verifiering av PDF-fil för tidskrifter: storlek på rygg, antal sidor, och omslagsfil
- Korrekt grafisk layoutkontroll för att undvika vikning

Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjlighet att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Ange bara din PROMOCODE i angiven ruta ock klicka på "Aktivera Promocode" för att beräkna den nya ordersumman.

Din promocode kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att registrera dig hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad på nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök logga in igen och skriv koden på nytt eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
Beställningen behöver göras före 12:00.
Filen behöver skickas före 12:30 den dag som beställningen görs.
Betalning behöver göras senast 12:30 (exklusive leverans) den dag som beställningen görs (Visa, MasterCard, PayPal, banköverföring).
Leveranstiderna gäller de flesta länder. Leveranser till avlägsna platser kan ta två arbetsdagar eller mer. Filer eller betalningbekräftelser (kreditkort, PayPal och banköverföring) som mottagits efter förfallodatum kan orsaka leveransförseningar.

Tips för preparering och tryck av din fil

Optimal upplösning i tryckfilen för digital- och offsettryck är mellan 200 och 350 dpi.
Vår verifieringsprocess blockerar filer med en upplösning om mindre än 70 dpi.
Du bör skicka oss en PDF, JPEG eller TIFF fil med följande egenskaper:
Bas: #base#
Höjd: #altezza#
Använd mallen för att skapa din fil korrekt. Utan skärmärken.