Lookbook

Drömmer du om att jobba i modebranschen? Då behöver du den perfekta produkten för att få fart på din karriär! Skapa din egen lookbook, den idealiska lösningen för att skapa en imponerande fotografisk samling som kan presentera modeller, fotografer eller modekollektioner.

  • Kan beställas från ett exemplar.
  • Hårt eller mjukt omslag tillgängligt.
  • Stort urval av papper.

Anpassad lookbooktryckning

Är du en stylist som skapar ett lookbook över dina projekt? Är du en fotograf som vill trycka ett anpassat lookbook med dina bästa bilder? Eller är du en modell som vill sammanställa dina foton för att visa upp din erfarenhet? Med Pixartprinting kan du trycka ditt lookbook online snabbt och enkelt. Välj dina önskade anpassningsalternativ, såsom format, papperstyp för sidorna och omslaget, samt eventuell laminering. Du kan till och med beställa endast en enda kopia av ditt lookbook. Kontrollera prisgrafen för att se din kostnadsfria prisuppgift online baserad på den valda kvantiteten och leveransdatumet. Det tar bara några klick!

Vad är ett lookbook?

Ett lookbook är en samling fotografiska bilder, skapade av stylister, fotografer och modeller för att visa upp sina projekt och kreativa idéer. Det är en redaktionell produkt där bilden är extremt viktig. Därför erbjuder vi en högkvalitativ tryckning med ljusa färger och skarpa detaljer när du skapar dina nya anpassade lookbooks hos oss. Du kan välja önskad papperstyp för sidorna och omslaget. Materialet kommer också att förbättra dina projekt.

Lookbooks och andra publiceringsprodukter

På vår webbplats kan du trycka anpassade lookbooks och massor av andra publiceringsprodukter, såsom böcker, kataloger, tidningar och broschyrer. Du kommer att hitta massor av olika bindningstyper, material och format. Vi erbjuder högkvalitativ tryckning för att förhöja alla dina projekt. Ta en titt!