Tidningar, böcker och kataloger

Välj den bindning som passar bäst till din produkt: limbindning, spiralbindning, häftat eller sytt mjukband.

Ännu en födelsedag tillsammans
massor av produkter till kampanjpriser
med upp till 40 % rabatt
T.O.M. 21/10
*ansvarsfriskrivning
*Erbjudandet gäller från kl. 8.00 den 18/10 till kl. 23.59 den 21/10 på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till -40 %. Erbjudandet gäller med längsta valbara leveranstid. Begränsat till 3 bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp för varje bearbetning är 500 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan. Rabatten kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte tillämpas på tidigare inköpta varor eller annullerade beställningar.
zoom icon
zoom icon
zoom icon
zoom icon

Pixartprintings Limbindning, Spiralbindning och häftbindning

Att skapa böcker, tidningar och kataloger tar upp tid, och när det väl är klart så vill du försäkra dig o matt det är tryckt på ett bra sätt.

Pixartprinting erbjuder ett antal bindande alternativ till låga priser inklusive limbindning, spiralbindning och häftbidning.

Alla våra bundna produkter är av högsta kvalitet och kan optimeras för att säkerställa att slutresultatet matchar dina specifikationer för projektet.

Vårt beställningsformulär gör det möjligt att skräddarsy ditt projekt in i minsta detalj, med alla alternativ inklusive förklaringar för slutresultatet. Om du behöver ytterligare råd kan du besöka vår FAQ-sida eller kontakta Pixartprintings kundservice.

Pixartprintings Bindningsalternativ

Pixartprinting erbjuder en mängd olika bindningsalternativ för att försäkra kunden om att de kan göra sina personliga projekt och uppnå optimala resultat.

Häftbindningar och spiralbindningar används mestadels av företag som sikta på att skapa verkställande innehåll som är hållbart och lätt kan distribueras.

Dessa former av bindningar garanterar enkel läsbarhet eftersom sidorna är mer flexibla och enkelt kan flyttas.

Limbindning och häftbind är idealiskt för projekt som kräver mycket visuella effekter.

Dessa former av bindningar är associerade med böcker och tidningar, och försäkrar att varje sida hamnar snyggt på nästa.

För de ensidiga projekten så använder vi oss av obundna ark i en rad olika papperstyper och vikter.

Pixartprintings Bindningsprocess

Pixartprinting använder sig av 6st HP Indigo Digital Printers för att producer bundna dokument av högsta kvalité, och lim för att försäkra hållbarheten och livslängden.

Försäkra dig om att den grafiska filen är i linje med våra instruktioner och tänk på marginalerna för att du ska vara säker på att dina limbundna, spiralbundna och häftbudna projekt kommer att vara av högsta kvalité.

De grafiska filerna kan laddas upp på Pixartprintings hemsida eller skickas med brev.

För endast 35kr så kan en av våra grafiska designers verifiera din fil. Oavsett vilken beställningsmängd så kan vi leverera produkter inom 48 timmar, eller för de som har lite längre tidsram kan vi erbjuda en rabatt på leveranskostnaden.

Relaterade Produkter

Pixartprinting möjliggör för kunden att fullständigt anpassa sina project för att uppnå bästa resultat varje gång.

För mindre projekt så kan du testa våra flygblad, reklamblad eller visitkortstryck.