Kampanjer

Vill du trycka din marknadsföring till de bästa priserna? Kampanjsidan är den perfekta platsen för att hitta det du behöver till förmånliga priser: upptäck alla produkter som erbjuds varje vecka och skapa allt material du behöver för att presentera dig själv, organisera mässor, evenemang, skapa skyltar eller inreda dina kontor eller kommersiella utrymmen.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ännu förmånligare beställningar

Pixartprinting ger dig varje vecka olika riktade kampanjer och erbjudanden på olika produkter från vår katalog. Våra erbjudanden avser produkter från alla kategorier: håll dig uppdaterad och missa inga tillfällen att spara pengar på dina beställningar.

Varför ska du välja Pixartprining för dina tryck?

Sedan 1994 garanterar vi våra kunder kvalitetsprodukter. 96 % av våra kunder är nöjda med vår service, och det kommer inte från oss; det meddelar Reevoo, ett oberoende system för onlinerecensioner som garanterar kvaliteten på våra tjänster. Vår produktion är igång sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet: vi jobbar ständigt för att på så kort tid som möjligt förse dig med det du behöver. Vår flerspråkiga kundtjänst finns tillgänglig måndag till fredag från 8.00 till 22.00 (hela 14 timmar om dagen 70 timmar i veckan) för att kunna hjälpa dig i alla lägen.

Vi erbjuder dig ett stort produktutbud, underlag och trycktekniker. Hos oss kan du förverkliga alla dina idéer: de många anpassningsmöjligheterna, som finns för de flesta av våra artiklar, ger dig möjligheten att använda din personliga grafik och egna färger.